Wkano

Hvordan å tilbringe en natt alene i huset ditt

Hvis dine foreldre går ut mye og du har huset for deg selv du kan være redd eller lei. Du vet kanskje ikke dette, men det er mange måter å holde deg underholdt før de kommer tilbake.

Trinn

Hvordan å tilbringe en natt alene i huset ditt. Leke med kjæledyret ditt.
Hvordan å tilbringe en natt alene i huset ditt. Leke med kjæledyret ditt.
 1. 1
  Leke med kjæledyret ditt. Hvis du har et kjæledyr som hund, gå ta dem med på tur og leke med dem. Du vil også ha en liten bit av selskapet.
 2. 2
  Låse alle dører og vinduer i huset ditt. Det vil virkelig hjelpe roe deg hvis du vet at innbruddstyver ikke kan komme i. Spør foreldrene dine om å installere en innbruddsalarm bare for å være på den sikre siden.
 3. 3
  Kontakt en venn. Dette gjør at du vet at du ikke er alene der ute.
 4. 4
  Lytt til noen livlig musikk med et moderat volum. Hvis du liker å, synge eller danse! Du er hjemme alene-gå gale! I tillegg vil høy musikk å blokkere ut noen skumle lyder.
 5. 5
  Se på TV eller spille TV-spill og har popcorn eller pizza og bare lene seg tilbake og slappe av. Du endelig få TV!
 6. 6
  Bruke musikk for å berolige. Hvis du har problemer med å gå i dvale, skru på litt dempet musikk.
 7. 7
  Les en god bok. Det vil hjelpe deg å glemme verden rundt deg. Hvis dette ikke fungerer, er sjansen du ikke leser den rette boken. Dette er tiden for å nyte din favoritt bøker.
 8. 8
  Trene. Gjøre push-ups, hoppe tau, og alt annet du kan gjøre inne. Det kan også hjelpe deg å sovne raskere. Men ikke gjør dem rett før sengetid, eller du får brummer og vil ikke være i stand til å sove.
 9. 9
  Gå til sengs på en anstendig time. Hvis du vil, være oppe litt senere enn du vanligvis gjør. Men du vil ikke ha noe gøy bor inntil 3 am watching TV klippe. For ikke å nevne, vil du være grinete på morgenen hvis du ikke gjør det.
 10. 10
  «'Du kan også gjøre en idé box", bare rett og slett få en liten boks og rive litt papirer og skrive en idé om det brette den opp og kaste den i boksen. Du kan selv lage en regel som bare plukke to ideer og alt som du liker bedre du velger.
 11. 11
  Gå på morsomme nettsteder som
 12. 12
  Underholde deg selv. Se på TV eller filmer, skrive et Google artikkel, tegne, spille et instrument eller en annen morsom aktivitet.
 13. 13
  Hvis du kan ha en venn kommer over. Prøv å få dem til å dukke opp tidlig og la så sent som mulig den dagen.
 14. 14
  Se etter nye sanger å lytte til eller nye filmer å se.
 15. 15
  Har noen snacks på hånden. Pretzels, popcorn, potetgull og cookies er usunn, men deilig.
 16. 16
  hvis du blir redd om natten bare kose et utstoppet dyr eller hvis du hører rare lyder ignorere det og late som du ikke hørte noe

Tips

 • Du er mest sannsynlig å føle seg ensom når det er virkelig stille eller mørkt.
 • Spør foreldrene dine før de går om det er greit å invitere en venn til å overnatte. Du vil ikke føle lei, ensom, eller redd hvis du har noen med deg.
 • Slå på noen av lysene i hele huset. Og la en lampe på når du går i dvale. Du vil være mye mindre redd.
 • Hvis du ønsker å se en film jeg anbefaler at du ikke se noe skummelt fordi du kan få virkelig skremmende mareritt!
 • Ikke tenk på skumle ting.
 • Husk at du er aldri alene! Noen er alltid våken
 • Syng høyt. Det vil slappe av deg og gjøre deg mindre alene.
 • Hvis du blir lei, imponere foreldrene dine med noen rengjøring.
 • En dusj eller badekar vil slappe av deg.
 • Hvert hus har sin egen lyder, noen ganger mange av dem! De er vanligvis knyttet til vann rør eller varmerør. Hør etter dem og finne ut hvor de kommer fra. Da vil du ikke bli overrasket av rare lyder. Husk disse lyder også gå på når huset er fullt av folk.

Advarsler

 • Hvis du oppdager noe galt, ring foreldrene dine. Hvis det er virkelig alvorlig, ringe nødetatene (i USA er det 911, og i Storbritannia er det 999. i AU sin 000).
 • Aldri prøve å eksperimentere med matlaging hjemme med mindre du er virkelig god til det.
 • Aldri kaste partier uten dine foreldres tillatelse. Hvis du blir tatt, vil du bli straffet, og de kan ikke stole på deg hjemme alene igjen. Hvis du ikke gjør det, vil du fortsatt føler deg skyldig.
 • Du fortsatt ønsker å følge alle husordensregler. Hvis du ikke gjør det, kan du komme i alvorlig trøbbel.