Wkano

Hvordan gå ned i vekt uten at foreldrene dine å vite

Mange tenåringer ønsker å miste noen få pounds, men frykter at foreldrene vil tro at de er anorektisk. Å miste noen få pounds uten at foreldrene dine merker og bekymre seg, bruke disse tipsene og teknikker.

Trinn

Hvordan gå ned i vekt uten at foreldrene dine å vite. Fortell foreldrene dine at du ønsker å spise sunnere.
Hvordan gå ned i vekt uten at foreldrene dine å vite. Fortell foreldrene dine at du ønsker å spise sunnere.
 1. 1
  Fortell foreldrene dine at du ønsker å spise sunnere. I stedet for å lage din diett om de tingene du ønsker å unngå (kalorier, dårlig kolesterol, sukker, mettet fett), understreke alle de tingene du ønsker å konsumere (mer vitaminer, flere mineraler, sunne oljer, sunt fett), som vil automatisk luke visse matvarer ut av kostholdet ditt. Ikke bare vil disse endringene hjelpe deg å miste vekt på en sunn måte, men logikken bak å gjøre det vil være umulig å argumentere med, faktisk, kan du selv få hele familien om bord. Les Hvordan spise sunt for flere tips, jo mer du kan sikkerhetskopiere dine valg, jo mer fornuftige du vil høres. ("Dette er lastet med mettet fett. Du vet at vår familie har en historie med hjertesykdom" høres mye bedre enn "Jeg ønsker å se bra ut i skinny jeans.")
 2. 2
  Spis massevis av lav energi-tetthet mat. Disse matvarer, som frukt og grønnsaker, er høy i volum, men lite kalorier, noe som betyr at de ser ut og føles som en mye til tross for at de inneholder lite kalori energi. Snack på epler, gulrøtter og andre sunne godsaker foran foreldrene dine så ofte som mulig, og sørg for å ta ekstra porsjoner med grønnsaker til middag i stedet for flere kaloririk alternativer. Ikke bare vil dette gjøre deg vises skrubbsulten, men det vil faktisk hjelpe du inntar færre kalorier og gå ned i vekt lettere. Best av alt, ingen vil være i stand til å motsette seg din sunne nye kosten valg.
 3. 3
  Spis flere små porsjoner under familiens måltider. Tjene deg selv en liten mengde mat og deretter få sekunder eller selv tredjedeler. Du trenger ikke å avslutte det hele, men det faktum at du fikk flere porsjoner vil gjøre det virke som om du spiste mer, spesielt siden ingen vil være i stand til å se alt side-by-side på tallerkenen din.
 4. 4
  Gjør det meste ut av dine skolemat. Hvis familiens måltider tendens til å være stor og fet, spise små, sunne måltider når familien din er ikke rundt for å gjøre opp for det. For eksempel har en salat med litt dressing til lunsj på skolen, slik at senere, kan du ha lasagnen som faren din gjorde.
 5. 5
  Spis bedre på restauranter. Dette kan være vanskelig, spesielt hvis familien får forretter og dessert, så velg ditt eget måltid med omhu. Begrens deg til en skive brød eller en rull og fortelle familien din at du sparer plass til dine viktigste måltid. Gå for kylling og / eller fisk som hovedrett og få en salat med olje og eddik dressing på siden. Hvis alle er å få dessert, prøv å si at du ikke liker noe på menyen, ellers får en fruktsalat, liten del av vaniljeis, eller andre sunne alternativ. Det kan hjelpe å spise litt av en usunn ting (ex. ta en Buffalo vinge fra forrett del), men si at du ikke liker det veldig mye, og unngå å ha noe mer.
  • Ikke bare sitte der, det trekker oppmerksomheten mot det faktum at du ikke spiser så mye. Hvis du spiser sakte og snakke hele tiden, vil det virke som du hadde mer.
 6. 6
  Lage middag selv. Lære å tilberede sunn, kalorifattig mat og tilby å gjøre dem for din familie. Ikke bare vil du ha den ultimate kontroll over hva som går inn i maten, men foreldrene dine vil være glade for at du har vist initiativ og lettet deres arbeidsmengde. Vær sikker på at måltidet du forberede er balansert (dvs. inneholder grønnsaker, karbohydrater og protein), hvis det er altfor åpenbart lav-cal (dvs. salat, dampede grønnsaker, og mer salat), vil familien enten hater måltidet, tror du 're på en krasj diett, eller begge deler.
 7. 7
  Nyt dine måltider. Ikke bare vil dette bidra til å holde ditt forhold til mat en sunn en, men hvis du gjør et poeng av synlig verdsette maten du spiser, vil folk ikke tror du blir alvorlig eller begrense deg selv.
 8. 8
  Trene på skolen. Bruk campus gym, ta opp en sport, kjøre på banen, eller ta en dans klasse. Prøv styrketrening ved å løfte vekter, som vil ikke bare gjøre deg mer tonet, men også øke stoffskiftet, muskuløse mennesker har vist seg å brenne mer kalorier selv når de er i ro. Gjør intervalltrening (dvs. alternerende mellom lav-og høy intensitet aktivitet) til å brenne kalorier. Dette har vist seg å være et særlig en hurtig og effektiv måte å forbedre hjertesykdommer og utholdenhet mens tape vekt.
  • Hvis du bruker campus gym er ikke for deg, prøv styrke-trening hjemme. Bruk bokser i stedet for vekter og trene diskret på rommet ditt.
 9. 9
  Være mer aktive i små, hverdagslige måter. For eksempel, hvis du går tom for melk hjemme, tilbud om å gå til en butikk nær deg og få mer. Gå til en nærliggende venns hus i stedet for å bli kjørt. Hvis du går til treningsstudio eller har treningsutstyr hjemme, lese en skole bok mens gange på tredemølle / bruker elliptiske / etc., på denne måten, hvis du trener i lang tid, foreldrene dine kan kritt det opp til å være absorbert av arbeidet ditt.
 10. 10
  Ikke eliminere usunn mat fra kostholdet ditt. Å nekte å ta så mye som en bit av den potten steke / enchilada / bløtkake / etc. vil ikke bare trekke oppmerksomhet til det faktum at du er på en kalori korstog, men også gjøre deg mer sannsynlig å miste tålmodigheten med kosthold og gi etter for overspising. Kutte ned på matvarer som ikke gjør kroppen din noen tjenester, men ikke gå til kulinariske ytterpunktene.
 11. 11
  Opprettholde en sunn figur. Slanking ned er en ting, men å bli syltynne er en annen, ikke mengden av svik i verden vil være i stand til å skjule en utmagret kropp - eller de mange helseproblemer som følger med det. Lær hvordan du og la selvtilliten din gi deg en makeover.

Tips

 • Drikk et glass vann før hvert måltid så vil du ikke ønsker å spise så mye, og du vil miste vekt.
 • Hvis du sitter der bare å se på TV alene, stå opp og gjøre noe hopping knekt, kjørt på plass, eller gjøre noen sit-ups på sofaen.
 • Husk at dine foreldre, og spesielt din mor, har øynene på baksiden av hodet. De vil merke hvis du mister mer enn 5 pounds, så vær forberedt på å diskutere endringer i livsstil.
 • Handle dagligvarer med foreldrene dine, og når de ikke er ute, se på ernæring etiketter av elementer før du foreslår å kjøpe dem. På den måten kan du få sunne ting som ikke nødvendigvis sier lite fett eller kosthold.

Advarsler

 • Ikke lyv om hva du spiste. Hvis du gjør det og blir tatt, så foreldrene dine vil bli mistenksom om dine matvaner.
 • Aldri miste for mye vekt. Å være undervektig kan føre til mange helseproblemer.