Wkano

Hvordan bygge tillit

Tillit er en viktig del i stiftelsen av mellommenneskelige relasjoner. Det er like enkelt å bygge tillit som det er å bryte det ned på en daglig basis. Hvis mellommenneskelige relasjoner er plaget av at dødelige element kalt "mistenksomhet og frykt", så du kan finne suksess hvis du setter innsats mot tillit-bygningen. Tillit er hjertevarmende, en flott egenskap ofte misbrukt og ødelagt av mange. Vi lærer å stole på, når vi lærer å elske.

Trinn

Hvordan bygge tillit. Frivillig informasjon.
Hvordan bygge tillit. Frivillig informasjon.
 1. 1
  Gjør hva du sier. Muligens det viktigste steget for å bygge et fundament av tillit er å gjøre det du sier du skal gjøre. Minst prøve å gjøre det. Selv om det er en liten ting, kansellering eller unnlater å følge gjennom vil skape hårfine sprekker i din troverdighet. Nok av dem, og stiftelsen vil forvitre.
 2. 2
  Aldri lyve. Høres enkelt, ikke sant? Ikke alltid. Det er overraskende enkelt å finne deg selv å si en liten hvit løgn for å beskytte din venn, elsker, eller dine foreldre. Men hvis du forteller sannheten, selv når sannheten er ikke perfekt hyggelig, vil du bli mye mer troverdig. Slag av en no-brainer, ikke sant? Hvis du aldri lyve, vil folk føle det og du vil være mye mer elsket og verdsatt for din ærlighet.
 3. 3
  Frivillig informasjon. Når en mulighet til å være vage oppstår, ikke ta det. Frivillig informasjon til lytteren å bevise at du har ingenting å skjule.
  Eksempel på bryte ned tillit: "Hvordan gjorde møtet med advokaten gå?" "Det gikk greit."
  Eksempel på bygge tillit: "Hvordan gjorde møtet med advokaten gå?" "Det gikk fint. Hele dagen var stressende, få all dokumentasjon sammen, og vi knapt gjort det på tide. Men vi begge signert og han sa at det ville bli sendt ut i morgen."
  Du sier ikke noe annerledes-møtet med advokaten gikk fin-men ved frivillig informasjon, er du beviser at du ikke har noe å skjule.
 4. 4
  Ikke utelate viktige detaljer. Den viktigste grunnen til at det er best å ikke utelate viktige detaljer er fordi det er vanskelig å holde tritt med en streng av utelatelser. Folk vil begynne å merke motsetninger i historiene, og du vil bli betraktet som en løgner, selv om du bare kutter litt! Fortell folk ting de trenger eller ønsker å vite, hvis du begynner å gi pålitelig informasjon de vil stole på deg.
 5. 5
  Hvis du har hemmeligheter, la det bli kjent. Du bør ikke bli tvunget til å gi opp dine mest personlige følelser og hemmeligheter bare for å være troverdig. Alle har rett til privatliv. Men nøkkelen til å være troverdig og samtidig opprettholde personvernet er å gjøre grensen klart.
  Eksempel: "Jeg er ikke klar for å dele mine følelser på min ex-kone akkurat nå, men jeg lover har du ingenting å bekymre seg for."
  Dette gir lytteren en sjanse til å bevise at han / hun er forståelse og pasient, men viktigst, det gir lytteren en følelse av trygghet. Selv om de ikke liker å bli stengt ute, vet de at du til slutt vil røpe. Late hemmeligheten helt eksisterer ikke vil lekke ut utilsiktet, og rett og slett gjøre dem mistenksomme.
 6. 6
  Ikke maskere sannheter. En off-shoot av "Never løgn" er aldri å maske sannheter. Noen ganger virker det ufarlig å "morph" sannheten til noe mer spiselig å bevare ditt ego.
  For eksempel, en mann ikke innrømme at han er blakk at helgen kan i stedet kreve at han mistet kredittkort. Tapet av et kredittkort er en ufarlig mulighet, men risikoen for sannheten nye (eller risikoen for lytteren å oppfatte løgnen) vil sprekke tillit. Fortelle sannheten uansett kostnaden.
 7. 7
  Holde på hemmeligheter. Ingen sladder tillatt. Aldri sladrer andres historie. Nok sagt. Du kan bare stole på folk som er diskret og de som kan holde de samme stillhet eller beskytte dine betroelser.
 8. 8
  Hvis du lyver, innrømme det. Noen ganger føles det uunngåelig å lyve. Det er best å tilstå løgn din så snart som mulig og forklare dine motiver. Hvis du blir tatt, ikke benekte det. Det er bare en annen løgn.
 9. 9
  Snakk dine følelser. Folk som bare formidler harde fakta kommer over som kaldt og fjernt.
 10. 10
  Fortell sannheten. Hvis det å være ærlig og sannferdig er kritisk, må du bli sett på som noen som snakker sannheten.
 11. 11
  Hedre dine løfter. Trust krever at folk tror du er pålitelig.
 12. 12
  Vis åpenhet. Dette innebærer å stole på en person for å gi deg den fulle sannhet. Mistillit kommer så mye fra hva folk vet, herunder hva de ikke vet.
 13. 13
  Vis konsistens i oppførselen din. Dette er relatert til pålitelighet og forutsigbarhet. Det bestemmer også din evne og god dømmekraft i å håndtere situasjoner. Vise lojalitet. Dette refererer til din evne til å beskytte andre, for å være på samme side, i deres nærvær, men viktigst i deres fravær.
 14. 14
  Ikke bryte løfter, men lite og ubetydelig de kan virke. Trust krever at folk vet at du er pålitelig.
 15. 15
  Være kompetent. Få respekt og beundring fra andre ved å vise tilstrekkelig mellommenneskelige eller faglig evne.
 16. 16
  Viser en sterk moralsk etikk. Dette er spesielt viktig i forhold. Den andre skal føle seg trygg på at du ikke vil svikte eller vise svik i noen form, når du er borte fra den andre. Folk må ikke tvile på din evne til å være sant eller dedikert.
 17. 17
  Være nøytral når den plasseres i vanskelige situasjonene. Ikke velge side før du være sikker på at du kjenner de harde fakta.
 18. 18
  Mål å være objektiv og vise rettferdighet. Når beslutninger eller ta handlinger vurdere hvordan andre kan oppfatte dette i form av objektivitet og rettferdighet.
 19. 19
  Ikke vis dobbeltmoral. Vis konsistens i oppførselen din.

Advarsler

 • Ikke gjør noe sleipe at du kan komme i trøbbel for.