Wkano

Hvordan få en kjæreste

Er du håper å finne en jente som kan være i et fast forhold med? Denne artikkelen vil gå over noen av de tingene du kan gjøre som vil hjelpe sjansene dine med noen jente.

Trinn

Hvordan få en kjæreste. Vær komfortabel alene.
Hvordan få en kjæreste. Vær komfortabel alene.

Møte jenter

 1. 1
  Vær komfortabel alene. Legg ikke ut på jakt etter en kjæreste, eller vil du bare ende opp som ser desperat. Selvtillit og selvforsyning er ekstremt sexy kvaliteter i en mann, og du vil ikke virke som du har en av disse hvis du tigge hver jente du møter for å gå ut med deg.
  • Se å få gode venner i stedet for en kjæreste. Dette betyr at du bør snakke med så mange kvinner som mulig, ikke bare jenter du umiddelbart tiltrukket av. Å gjøre gode venner med kvinner vil hjelpe deg å praktisere holde samtaler med dem, samt lære hvordan kvinner føler og tenker generelt. Enda viktigere, vil du hjelpe deg selv føler seg mindre ensom uten desperat søker en kjæreste.
 2. 2
  Hjelpe noen. Det kan være henne, eller det kan være noen andre i rommet. Er hun bærer noe tungt? Si "la meg hjelpe deg med det" og bære den for henne. Er noen kort på kontanter? Låne dem et par dollar, slik at de kan spise lunsj. Holde døren åpen for neste person som kommer gjennom, selv om de ikke har nådd det ennå. Med andre ord, være en snill og sjenerøs person. Ikke bare vil det få hennes oppmerksomhet, men det vil også gjøre at du føler deg godt om deg selv. Ikke være falsk og gjøre fine ting bare når hun er rundt, skjønt. Hjelpe folk hele tiden, i en rekke forskjellige måter. Hun vil merke, og så vil folk hun kjenner, og i anledning at du kommer opp i en samtale, vil folk si "Han er en flott person!" og denne jenta vil begynne å tenke "Ja... han er, er han ikke?"
 3. 3
  Tilnærming tonnevis av jenter på en konsistent basis. Hvis du ser en jente du finner attraktive du gå og snakke med henne (spiller ingen rolle hvilken tid det er). Og du gjør det på en jevnlig basis. Hvis du går ut en dag og sitte den ut for neste dagene, vil det ikke fungere godt. Gå ut regelmessig og snakke med haug med kvinner. Supermarkeder, bibliotek, kjøpesentre, gater, sosiale sammenkomster alle steder der du tror du kan finne jenter.
 4. 4
  Unngå å være redd for å mislykkes. Husk, er frykten for avvisning ekstremt irrasjonell. Hvis du ser en varm jente, du går og snakker med henne. Formidle henne dine intensjoner med en gang. Ikke komme bort fra emnet, uansett hva, som "Hei, du er søt og jeg kom hit for å vite hvem du egentlig er". Du leter etter en kjæreste ikke en venn som er en "jente".
 5. 5
  Unngå å gi deg selv tid til å lage unnskyldninger. Når du ser en hot girl, ikke gjør unnskyldninger som "hun trolig har en kjæreste", "hun er på hennes telefon" eller "hun er jogging ',' Man Jeg ser så dårlig". Tro det at det er ingen gyldig unnskyldning for å ikke snakke med henne. I verste hun ville si nei og gå vekk. Du må prøve igjen og igjen for å bli gode på dette.
 6. 6
  Holde å ha det gøy. Dette er veldig viktig. Hvis du ikke har det gøy mens du snakker med en jente eller mens du leter etter henne, er du sannsynligvis ta det for alvorlig. Men hvis du har det gøy, vil du ikke bryr deg om den potensielle avvisning og ville komme ut så kul og morsom fyr.
 7. 7
  Vær deg selv til det ytterste. Hvis noe hun forteller du ikke finner morsomt, ikke le bare fordi hun ler. Ikke prøv å være noe du ikke er.
 8. 8
  Nettverk. Jo flere mennesker du møter, jo større basseng av mennesker du har å velge mellom. Ikke vær kresen om hvem du møter eller hvor du møter ham den fine gamle mannen nedover gaten kan ha en nydelig barnebarn din alder og litt irriterende jente fra siste natts partiet kan ha en venn som er perfekt for deg.
  • Gå ut og forfølge hobbyer du elsker. Hvis du ikke er sikker på hvordan du begynne å møte folk, registrere deg for aktiviteter som høres moro for deg! Sjekk fora, oppføringer, rubrikkannonser, og listservs for lokale arrangementer eller møter som er sannsynlig å tiltrekke seg folk med samme interesser eller lidenskaper. Du kan også utforske nye interesser eller aktiviteter. Du kan finne en ny hobby og en venninne alt på en gang! Ikke helt avhengige av internett.
 9. 9
  Ta vare på din fysiske utseende. Uansett hvor mye kvinner ønsker å innrømme noe annet, utseende er en viktig del av dating spillet. Dårlig kroppslukt, stinkende ånde, og fettete, uflidd hår er rett og slett ikke attraktiv for de fleste kvinner. Dusje regelmessig, pusser tennene to ganger om dagen, og holde seg i form. Selv om du ikke trenger å være den flotteste fyr der ute, trenger du å gjøre et godt førsteinntrykk.
  • Ta stolthet i klærne. Igjen, trenger du ikke å være stilig, men rene, krøllete klær er alltid bedre enn det motsatte. Unngå iført det samme hver dag, spesielt hvis det er bare joggebukse.
  • I tillegg til å gjøre deg mer attraktiv, ta godt vare på din fysiske utseende vil øke din selvtillit, som i sin tur vil gjøre deg mer attraktiv, øke din selvtillit, og så videre. Mens cockiness er aldri en god ting, og vite at du har gode egenskaper vil gjøre deg mye bedre til å markedsføre deg selv.
 10. 10
  Øv genuint komplimenter jenter. Utfordre deg selv til å finne noe vakkert i noen jente. Det trenger ikke å være noe fysisk, det kan være en søt gest, en beundringsverdig egenskap, et talent eller dyktighet. Gjenkjenne og uttrykke ekte takknemlighet for alle og enhver jente vil gjøre deg mer tiltrukket av jenter og jenter mer tiltrukket av deg.

Gjør venninner

 1. 1
  Være en samtalepartner. Ikke bruk "hermetisert materiale", "kjernefysisk attraksjon" rutiner, eller andre sosiale robotikk. Den beste måten å lage en forbindelse med noen er å komme fra hjertet og. Det du sier er ikke på langt nær så viktig som hvordan du sier det. Sosialisering handler om å utveksle energi, ikke være en wordsmith. Når du er i tvil, bare si "Hei".
  • I ukonvensjonelle strategier, for å få kontakt med en jente, må du "dis-connect" med henne først. Dette gjør faktisk jenta ta plutselig merke til deg og gjør henne få kontakt med deg i stedet!
 2. 2
  Få henne til å le. Jenter elsker gutter som har en god sans for humor, og nøkkelen til å ha en god sans for humor er å være munter, og unabashedly selv. Så lenge du ikke gjør narr av folk i en småskårne måte, går alt. Er din sans for humor pervertert? Slapstick? Sarkastisk? Gå med noe, så lenge du ikke prøver så hardt at det blir falsk.
  • Ikke bekymre deg om hvorvidt hun synes du er morsomt fordi du vet hva? Hvis hun ikke kan le med deg, så dette er ikke en jente du ønsker å tilbringe mye tid med allikevel. Og hvem vet? Kanskje en annen jente-en som du ikke hadde lagt merke til før-vil være ler så hardt at hennes brus kommer ut av nesen hennes, og kanskje du nettopp har funnet en sjelevenn.
 3. 3
  Flørte. Hold alle dine vennskap litt flørtende å unngå å falle i vennen sone. Dette betyr ikke at du ønsker å prøve og få med alle dine venninner, men å være litt flørtende vil hjelpe dem å huske at du er en fyr, ikke bare en god venn. Selv om de ikke er interessert i deg, kan de være mer sannsynlig å sette deg opp med en venn.
  • Bryte kontakten barriere. Ta noen små "touch risiko". Vær leken uten å være skumle. Fange deres albue eller ut hånden din på den lille på ryggen for å veilede dem gjennom en folkemengde, fange deres overarmen og ler hvis de sier noe morsomt, osv. Hvis de ikke liker det, vil de definitivt gi deg beskjed. Berøre noen kommuniserer til dem at du finner dem attraktive, og også at du er rimelig trygg. Begge disse tingene kan gjøre noen føler seg mer tiltrukket av deg.

Hekt en

 1. 1
  Lukke avtale. Hvis du liker den kvinnen du snakker med, være den som avslutter samtalen. Dette hindrer at samtalen fra dvelende inn i en pinlig stillhet, viser at du er opptatt (dvs. ikke trengende eller desperat), og lar deg avslutte samtalen på en positiv tone. Når du avslutter samtalen, bare si "Hei, jeg har må gå, men det har vært veldig bra å snakke med deg. Lyst til å fortsette dette over en kopp kaffe en gang?" Hvis hun sier ja, få telefonnummeret hennes og gå videre. Hvis hun sier nei, bare gå videre. Hun er ikke den eneste jenta som vil krysse din vei.
 2. 2
  Være påståelig. De fleste kvinner som menn til å ta initiativ, i hvert fall i begynnelsen av dating perioden. Når du ringer henne til å sette en dato, har i tankene minst to attraktive alternativer å tilby. Ikke ta kontakt med henne og spørre henne hva hun ønsker å gjøre uten å foreslå et alternativ selv, eller hun vil mest sannsynlig tro at du er lat eller ikke å sette nok interesse.
  • For eksempel, hvis du snakker med henne og temaet daten din kommer opp, sier noe sånt som: "Vel, hadde jeg trodde vi kunne gå til denne fantastiske nye restaurant sentrum... Og jeg har også hatt lyst til å gå til den nye bowlingsenter i kjøpesenteret... Visste du har noe i tankene? " Hvis hun liker ett av alternativene, vil hun fortelle deg, og hvis hun ikke gjør det, vil hun foreslå noe annet, og du vil ha demonstrert din selvsikkerhet. Hvis hun sier at hun ikke bryr seg, bare velge ut av de to.
 3. 3
  Gå på en date. Når du har møtt en jente som du føler du virkelig koble med, må du. Hvis du har gjort alt dette riktig, er hun sannsynligvis allerede interessert, så nå trenger du bare å forsegle avtalen. Invitere henne ut på en date eller en kopp kaffe. Tilby å plukke henne opp, gå henne der, eller ta buss sammen. Ikke bare er dette høflige, men det vil gi dere to mer tid til å snakke i løpet av natten.
  • Ikke spør henne ut over chat eller tekst. Gi henne en samtale eller be henne i person. Selv om en liten gest, det betyr mye for en jente, og viser henne at du ikke er bare ute etter en rask oppkobling.
  • Tilby å betale. Gå til denne datoen forventer å betale. Igjen viser dette manerer, og det lar jenta vet at du ikke er billig. Hun vil trolig protestere ut av høflighet, men med mindre hun er virkelig oppriktig, insisterer.
 4. 4
  Tenk deg et jobbintervju. Det er en stor forskjell mellom fyren som umiddelbart ruller over på ryggen og ber om en jobb og fyren som vet han har så mye å tilby selskapet som selskapet har å tilby ham. Når du er sammen med en jente, ikke opptre som du intervjue å være hennes kjæreste. Tenk deg i stedet at du intervjue henne å være kjæresten din. Sette deg selv i maktposisjon vil ikke bare gjøre deg mer attraktiv for jenta, men det vil holde deg fra å velge feil jente bare fordi hun vil få med deg.
 5. 5
  Hold henne hekta. Etter den datoen, ikke tekst eller ringe med en gang. Noen gutter satt en generell regel om å vente i 48 timer før du ringer en jente tilbake. Du trenger ikke å gi deg selv en fastsatt frist, men du trenger ikke å unngå å se desperate. Ikke ring eller tekst hennes rett etter dato-gi det minst en natt.
  • Være en for å avslutte samtalen. Enten du tekste eller ringer, når du føler at samtalen nærmer seg slutten, sørg for at du er en å avslutte den. Dette vil gjøre deg virke mer å gjøre, og vil alltid forlate henne ønsker mer.
  • Det er ingenting galt med å initiere tekst / chat / ringe i begynnelsen. Det er faktisk viser at du er interessert og alvorlig og ikke ute etter å spille spill. Legges tilbake og avslappet om det. Hvis hun ser du er seriøs om henne, vil hun ta initiativ som vil overraske henne. Hvis hun ikke gjør det, hun er ikke så inn i deg.
  • Vent noen minutter til å svare på tekster. Svare umiddelbar hun tekstene vil du gjøre det ser ut som du bare sitte og vente på å høre fra henne. Vent i 5 til 20 minutter før du svarer på de fleste tekstene. Merk at du ikke bør vente for lenge, eller samtalen kan gå seg vill.
 6. 6
  Initiere den andre datoen. Hvis du fortsatt føler en god vibe en uke eller så etter den første date, bør du vurdere å spørre henne ut igjen. Vurdere å gjøre det litt mer romantisk enn det første gå ut til middag i stedet for kaffe eller henge ut bare to av deg i stedet for med en gruppe venner.
  • Hvis stemningen er riktig, og du ikke allerede har, benytte anledningen til å gi henne et kyss godnatt. Se etter at hun ønsker et kyss. Hvis dette er ditt første kyss med jenta, la det bli med det, selv om hun inviterer deg i. Bare svare "Ikke i kveld, men neste gang!" Dette vil vise henne at du vil ha noe mer meningsfylt enn bare en oppkobling mens formidle at du fortsatt er interessert.
 7. 7
  Gjenta. Hver forholdet utvikler seg annerledes. Noen ganger må du starte alle datoene før dere to er offisielt et par. Noen ganger vil hun sette i gang. Hvis det tidligere, gjør ditt beste for å lese hennes signaler mens du er sammen, samt de over teksten for å måle om hun er uinteressert eller om hun bare er sjenert.
  • Gauge signaler. Hvis hun svarer godt til, ler av vitsene dine, og virker komfortabel rundt deg, hun er sannsynligvis interessert. På den annen side, krysset hvis hun sitter bort fra deg med armene eller om hun nekter å se deg i øynene, hun er sannsynligvis ikke. Prøv å gripe henne i hånden når du går eller sette hånden like over kneet hennes i løpet av en film eller under middagen. Hvis hun trekker seg unna eller synes ubehagelig, hun trolig ikke har varmet opp til deg riktig ennå.
  • Måle signaler over teksten. Hvis du føler at du alltid strekker til å holde en tekst samtalen gående eller hun svarer alltid med korte svar som "stor". "OK". "Ja." etc., kan du anta at hun er nok ikke interessert. Hun vet sannsynligvis disse svarene ikke egner seg til en meningsfull samtale, og prøver bare å være høflig ved å svare uten å gi deg feil inntrykk. Imidlertid, i person-signaler alltid er lettere å stole på. Hvis du får blandede signaler, gå med i-person seg over den signalene du får over teksten. I en alvorlig situasjon, snakke med felles venner for å hjelpe deg å bedre forstå hennes oppførsel.
 8. 8
  Be henne om å være kjæresten din. Når du er ganske sikker på at det er sterk gjensidig tiltrekning, be henne om å være kjæresten din. Du kan gjøre dette i en stor, kreativ måte, eller rett og slett spørre henne i person. Sørg for å aldri spørre dette over tekst eller chat (selv bare over telefonen er tvilsom). Ikke endre Facebook sivilstatus eller referere til henne som kjæresten din før hun reagerer!
 9. 9
  Vær tålmodig. Livet normalt ikke arbeide på timeplanen du ser for deg. Din fremtidige kjæreste kan krysse din vei i morgen eller to år fra nå. Et sunt forhold vil farge din verden, uansett hvor gammel du er, så ikke rush inn i ting, eller annet du kan ende opp med å tvinge feil person til kjæresten rolle, noe som vil forårsake smerte for alle involverte.

Tips

 • Ha ditt eget liv. Jenter liker ikke gutter som ikke har noen liv, og som klamrer seg til dem som plastfolie. Noen jenter liker det, men for alle de gale grunnene-enten de er usikre og trengende for oppmerksomhet, eller de er kontroll freaks som har behov for å dominere gutta. Med mindre du ønsker å melde deg på noen av disse scenariene, sørg for at livet har ingen mangel på dine egne vennskap, renter, hobbyer og mål.
 • Utvidet, er direkte øyekontakt noe elskere vanligvis gjør. Det er noe du kan gjøre hvis personen du snakker med er merkbart kjærester interessert, men selv da er det risikabelt fordi krype faktoren er høy hvis du tar feil. Se noen i øynene mens de snakker, men også være sikker på å trekke blikket bort med jevne mellomrom og skift din interesse for andre ting. Og sjekk for å kontrollere at du ikke har en tendens til å stirre på noens kropp (bryst, hender, sko, uansett), selv om i beundring eller nysgjerrighet. Generelt, om du ikke ønsker å gjøre noen føler at de er under et.
 • Lær å lese kroppsspråk. Enten du legger merke til eller ikke, er folk alltid gi signal om hvordan de føler om deg. Hvis du klarer å lese disse signalene, vil du være i stand til å tilpasse dine ord og handlinger, slik at du kan gjøre mer av hva en jente liker, eller slutte å kaste bort tid med jenter som ikke liker noe du sier eller gjør.
 • Når du er i en setting der det er jenter rundt, snakke med dem alle og velge en du ønsker å tilbringe mer tid med. Gjør det til en vane å prøve og utveksle kontaktinformasjon med minst én jente hver gang du er rundt dem. Hvis hun ikke er interessert, ingen big deal, det er alltid neste gang. Hvis du går på noen datoer, og det slår ikke inn i et forhold, det er ingen big deal heller. Poenget er jo mer du dato, jo større er sjansene for å få en kjæreste.
 • En av de beste måtene å finne ut hvordan du kan få en kjæreste, er å finne ut hvorfor du ikke har en akkurat nå! Ta en titt inn i deg selv og se hva ting du kan forbedre og hva ting du gjør godt allerede.

Se denne videoen for en rask motivasjon for å komme seg ut og finne jenta i drømmene dine!

Advarsler

 • En ting som holder mange gutter tilbake blir redd for at hun vil feiltolke deg. For eksempel kan du ikke ønsker å hjelpe henne bære noe fordi du er bekymret for at hun vil synes du er en macho fyr, og du antyder at hun ikke kan bære det selv. Men skyve frykten til side og tenke på hva du egentlig gjør. Du bare å hjelpe henne fordi du virkelig vil, og hva som kunne være galt med det? Hvis du ikke prøver å stille spørsmål ved hennes evne på noen måte, da hun ikke er en veldig fin jente for å anta at du er, er hun? Så være dristige. Hvis det du gjør kommer fra hjertet, vil en anstendig jente ser det.
 • Være positiv. Hvis du har hatt en dårlig dag, fortsatt hilse dem med glede og en stor. Ikke tilbringe tid med en jente å klage på trafikken, sjefen din, eller jobben din. Hvis du må sutre, sutre litt og ende som svært kort sutre med en "glad jeg er her med deg nå!" bemerkning.
 • Ikke snakk om tidligere forhold. Dette er en no-no og en sikker turn-off. Du vil bare projisere et inntrykk av at du ikke klarer å slippe taket. Hvis en jente spør om det siste forholdet, bare fortell dem at du skjønte dere to var ikke så kompatibel som du først trodde, slik at du har flyttet på å lete etter noen å oppdage større gjensidig lykke. Holde det kort og ikke spør om sin ex.
 • Ikke bruk cheesy plukke opp linjer. Jenter liker ekte gutta, ikke de som har sine ord manus på internett.
 • Det er verdt å gjenta at du ikke bør gå videre og videre om unike hobbyer eller interesser med mindre person aksjer dem eller spør mange spørsmål. Hvis de bare stille noen spørsmål, det betyr ikke nødvendigvis at de er interessert, er det sannsynligvis betyr at de er å være høflig, så ikke dominere samtalen med entusiasme. Når første møte noen, er det mer viktig å lytte til hva de har å si enn å snakke om deg selv.