Wkano

Hvordan få en kjæreste som en fyr i videregående skole

Du har innsett at du er enten homofil eller bifil, og du vil ha en mannlig elsker. Å være på LGBT spektrum i videregående skole kan være vanskelig nok, men å finne noen å elske (i hvert fall for nå) kan bli enda vanskeligere.

Trinn

Hvordan få en kjæreste som en fyr i videregående skole. Du har innsett at du er enten homofil eller bifil.
Hvordan få en kjæreste som en fyr i videregående skole. Du har innsett at du er enten homofil eller bifil.
 1. 1
  Finn andre homofile og bifile menn. Dette vil hjelpe deg å møte potensielle signifikante andre.
  • Ikke vær eksklusiv-ikke unngå rett folk og lesbiske rett og slett fordi du ikke har en sjanse med dem kjærester. Svært få mennesker setter pris på eksklusive holdninger.
 2. 2
  Gjør noen venner. Plukk en fyr venn, noen du er nær, men kan også snakke med. Sørg for at du er tiltrukket av ham og å føle seg komfortabel rundt ham. Pass også på at han er homofil eller bifil. Og ikke vær for kresen eller grunt, det som virkelig teller er den personen, ikke deres utseende eller talenter.
 3. 3
  Unngå å bli dramatisk. De fleste homofile gutter har et rykte for å være drama queens, men ingen fyr (homofil, bifil eller straight) liker drama. Så vær rolig og vennlig, ikke være åpenlyst intense.It skremmer de fleste gutter unna.
 4. 4
  La forholdet utvikle ta ting sakte. La gjensidig hengivenhet ta tak, og handle på det når du kan-bare sørg for at både du og din mulige kjæreste er komfortabel med hva du gjør.
 5. 5
  Ikke bekymre deg for homo-og biphobia mange mennesker vil være fordømmende av både deg og ditt forhold. Fortell dem at de ikke har rett til å fordømme deg eller din kjæreste før de prøver å ha en homofil forholdet selv.
 6. 6
  Nyt forholdet. Kjærligheten er herlig, homofil eller straight. Bare nyte det og la go.Don 't være redd for det eller bekymre seg slutten. Leve denne spesielle øyeblikk i livet ditt.

Tips

 • Vær snill og omtenksom. Ingen ønsker å elske en dust eller ubehagelig person. (Eller være venner med dem, for den saks skyld.
 • Vær trygg og attraktiv. De begge går hånd i hånd, og at det er attraktivt for en person er ikke attraktiv for en annen.
 • Være et åpent sinn. Ting kan være radikalt forskjellig fra hva du noen gang trodde de ville være.

Advarsler

 • Ikke vær redd for å melde fra om alvorlig homofobisk hendelser. Selv om du bor i et område som ikke vennlig mot LHBT mennesker og relasjoner, alltid huske at du har like mye rett til et godt liv og respekt som alle andre.
 • Vær på vakt mot sjalu mennesker.

Ting du trenger

 • Åpne tenkende foreldre (hvis tilgjengelig)
 • Gode ​​venner
 • Kjærlighet og lidenskap for hvem du starte et forhold med.