Wkano

Hvordan få venner på nettet

Lei av å snakke med deg selv? Er du fast hjemme, eller er sjenerte om å gå ut på egen hånd for å møte nye mennesker? Internett er et flott sted å riste av dine skyhet, møte nye mennesker fra hele verden, og danne vennskap med mennesker som deler dine interesser og lidenskaper. Vi vil vise deg noen måter å møte mennesker på nettet.

Trinn

Hvordan få venner på nettet. Tilføre verdi til samfunnet du prøver å få venner i, ved å gjøre intelligente kommentarer i forumet, dele godt innhold eller på annen måte å hjelpe ut.
Hvordan få venner på nettet. Tilføre verdi til samfunnet du prøver å få venner i, ved å gjøre intelligente kommentarer i forumet, dele godt innhold eller på annen måte å hjelpe ut.
 1. 1
  Tilføre verdi til samfunnet du prøver å få venner i, ved å gjøre intelligente kommentarer i forumet, dele godt innhold eller på annen måte å hjelpe ut. Kommentar til en profil eller sende en melding til noen som interesserer deg.
 2. 2
  Vær vennlig på en lignende måte som du ville være venner med folk offline. Del historier om suksesser og fiaskoer. Lytt oppriktig til deres historier. Over tid ekte vennskap vil dukke opp.
 3. 3
  Her er noen nettsteder som vil hjelpe deg å få ut i virtuelle verden.

Generelle interesse områder

 1. 1
  Se etter likesinnede mennesker. Har du en favoritt hobby, sport eller interesse? Hvis du gjør det, det er nesten en 100% sjanse for at det er en gruppe mennesker der ute som deler din interesse, og har et nettsted der folk samles for å snakke om det.
 2. 2
  Finn et nettsted der folk er enten interessert i å møte nye mennesker eller mennesker deler samme interesser. Noen eksempler på generell interesse nettsteder der du kan få nye venner:
  • Google. Ja, du er her nå-join det globale samfunnet! Hvis du liker å skrive, og du liker å lære om nye ting, og deretter hoppe inn og delta. Redigere eksisterende tema, skrive nye artikler, og patrulje godt, og samhandle med Google forfatter og redaktør samfunnet, og du vil raskt få nye venner.
  • Facebook. Foreløpig ikke en av de nesten 1 milliard medlemmer? Meld deg på her: facebook.com. Det handler ikke bare om å chatte med dine high-school venner, eller filtrering dem som føler det nødvendig å legge inn hver tanke og handling de tar i løpet av dagen (nei, bryr vi oss ikke at du hadde til å tømme to ganger). Facebook er fylt med grupper som deler dine interesser.
   • Gå til App senter, og bla gjennom listen. Når du finner ting du liker, bli med!
   • Lag din egen gruppe. Gå til siden din, klikk på + Grupper knappen i øvre høyre hjørne, og fyll ut skjemaet:
  • Easyfriends. Easyfriends.com er et nettsamfunn for å treffe nye venner online. Du kan møte nye mennesker langs verden og få kontakt med dem.
  • Twitter. Det som startet som en lerke har blitt en av de største suksesshistoriene i sosiale medier revolusjonen. Følg folk som deler dine interesser, "tweet" dine kommentarer til dine følgere, kommentere interessante tweets av personer du følger, og du vil snart utvikle online vennskap med en hel flokk med diskanthøyttalere. Registrer deg i dag, og tweet unna:!
  • Youtube. Hvis du ikke har sett en Youtube -video, er du ikke på internett! Men kanskje du ikke har innsett at det er et fellesskap i tillegg. Som Twitter kan du følge videografer og andre bidragsytere, kommentere sine videoer, delta i noen ganger-livlige diskusjoner, og begynne å få venner.
  • Friendsies. Friendsies.com er en av de mange online vennskap nettsteder der du kan delta og møte venner i cyberspace. Dette området er unikt ved at det bruker en omfattende matching system basert på en personlighetsprofil (tror 15 minutter igjen å besvare personlighet og situasjon-drevet spørsmål). Deres Systemet sender kompatible "venner" til innboksen din. Dette nettstedet er gratis, mens andre kan ta betalt for medlemskap.
  • Linkedin. For fagfolk, er LinkedIn en flott måte ikke bare å bygge nettverk, men å møte folk i ditt felt som er involvert i det samme arbeidet du er. Ikke bare det, det er hundrevis av grupper til å delta, fra Adobe Photoshop til Leadership Think Tank-som vil ha deg involvert og møte nye mennesker på kort tid. Hvis du ikke er medlem, kan du registrere deg på.
  • LiveJournal. En online journalføring service, [www.livejournal.com LiveJournal] har et fellesskap diskutere nesten hvilket som helst tema, fra politikk til kattunger og iskrem. Du legger til dagboken din, kommentere andres, og få nye venner. Den grunnleggende tjenesten er gratis, men det er en premie regningen service også.
  • Second life. "Din verden. Din fantasi." er slagord for. Det er en virtuell verden som har svært realistiske avatarer, dans, spill og rollespill alt fra middelalderens fangehull og drager til pirater til futuristiske kamp bots. Møte mennesker fra hele verden som deler dine fantasier og fantasi.
  • Tumblr. En blogg hosting-plattformen, hvor du kan poste eller reblog ting og motta notater. Kommunen har også en rekke fandoms, som er subkulturer skapt av fans. Noen av de mest populære fandoms på Tumblr er Homestuck, Harry Potter, Rise of the Guardians og Pokemon.

Nettsteder for barn

 1. 1
  Internett kan være trygt for barn! Det en hel generasjon kommer opp som er født inn i verden av sosiale medier og online vennskap. Her er noen nettsteder for å hjelpe de yngre møte mennesker, lære om livet, og ha det gøy:
  • Babydow. Babydow er et nettsted der du heve virtuelle babyer. Bli med andre mødre og fedre, dele virtuelle baby-oppdra tips, og lære hva som er involvert i å skaffe babyer!
  • Stardoll. Med Stardoll, kan du delta i en "virtuell Paperdoll" community, som er fokusert på mote. Stardoll har også en Kid Safe-medlemskap.
  • Gaia online. Gaia lar barna diskutere anime, spill, tegneserier, sci-fi, fantasy og alt annet du kan tenke deg.

Nettsteder for dating

 1. 1
  Finn mer enn bare samtale. Møt den mannen eller kvinnen i drømmene dine, og bli kjent med dem før du begynner å date. Er de liker deg? Deler de samme sosiale og politiske synspunkter? Vil hun være greit med fotball vane, og han vil være i orden med skapet fullt av sko? Her er noen forslag:
  • Match.com. En av de største og mest vellykkede dating nettsteder er match.com Match.com, og de ​​tilbyr forbindelser til mennesker fra hele verden. De skryter "hundretusener av mennesker" som finner elsker hvert år. De er et anerkjent nettsted, og har regelmessige e-poster av potensielle datoer, en gratis "kjemi test" for å matche folk med kompatibilitet, og mer.
  • Zoosk. kommer høyt vurdert av sine medlemmer, og har en blomstrende brukergruppe.
  • . eHarmony "I motsetning til andre dating-nettsteder, eHarmony ikke tilbyr søke-stedet, fyller du ut et omfattende personlighetstest, og kampene er generert på den måten Her er den første siden, som står for bare 5% av den totale test.:
  • Plenty av fisk. Selv ikke så visuelt glatt som Match.com, (som de kaller seg) har "30000 New Singles Per Day!" Uansett hvordan du koker det, det er mye fisk!

Tips

 • Med mindre du er helt sikker på hva du gjør, være skrivekyndig. Folk som faktisk skriver ut sine ord og setninger er likt mye mer på mange chatterom og forum. Skrive "1ik3 7hi5" eller "Ikke typng ut ur wrds nd sentnces" gjør at du ser ut som en doof, og det går rykter om at hvis du gjør det nok-du begynner å tenke på den måten. Du ville ikke like å tilfeldigvis inkludere "5P43K" i et viktig oppdrag, vil du?
 • Begynn grupper rettet mot de som deler dine interesser og bli venner med gruppemedlemmene. Det vil være mye lettere å bli venner med noen som deler en felles interesse i de tingene du gjør, enn en fullstendig og totalt fremmed.
 • Exchange-e-post med de som deler dine interesser å snakke med dem oftere.
 • Spille spill! Mange spill, for eksempel "Minecraft" og andre online multiplayer spill inkluderer chat og samarbeid. Fortsette å samarbeide, arbeide og ha det gøy med brukere, og du vil snart bli gode venner. Spille spill med dine venner på nettet betyr også at du kan gå på eventyr i spill med dem.

Advarsler

 • Det er greit å stole på dine venner på nettet til et visst punkt, men ikke gjør deg sårbar for angrep. Vær trygg på hvordan du velger dine venner.
 • Hvis personen er fornærmende deg eller plager deg, lagre samtalen eller kopiere alle ordene. Rapportere det til noen på nettsiden. Hvis du er mindreårig, fortelle dine foreldre eller en annen voksen hva som har foregått.
 • Folk kan og vil representere seg selv som annet enn hvem de egentlig er. Gi ut personlig informasjon kan være farlig. Husk: på Internett, ingen vet du er en hund.
 • Vær forsiktig med venner på nettet. Ikke bland din online liv og det virkelige liv (med mindre, selvfølgelig, det er en datingside!)
 • Prøv å visualisere den personen du snakker med av det de sier. Hvis det er rart, blokkere denne personen.
 • Ikke gjør planer om å møte noen du møter på nettet på egen hånd. Alltid møtes på et offentlig sted, og ta en venn eller et familiemedlem med deg. Velg et sted offentlig og sørg for at noen andre vet.
 • Når du bruker online dating sites, ALDRI overføre noen penger til noen snakker til deg, uansett hva deres grunn, enten det være å få gjennom tollen, betale for flybilletter eller hva andre unnskyldning. Folk får lurt, så ta forsiktighet. Uansett hvor mye du tror du stoler / elsker online venn, ikke overføre penger. Hvis du føler deg dårlig, bare høflig fortelle dem at du virkelig sliter økonomisk (og, la oss innse det, er de fleste av oss!). Sjansene er, det var en svindel, og du vil ikke høre noe mer fra den personen, men hvis de fortsetter å snakke til deg, ikke bare anta det er legitimt, og ikke overføre penger.