Wkano

Hvordan surfe internett nettsteder uten dine foreldre å vite

Vil du se på en nettside, men ønsker ikke foreldrene dine å vite? Denne artikkelen vil hjelpe deg.

Trinn

Hvordan surfe internett nettsteder uten dine foreldre å vite. Finn et nettsted foreldrene dine vil tillate deg å bruke, kan du besøke denne nettsiden og holde siden åpen.
Hvordan surfe internett nettsteder uten dine foreldre å vite. Finn et nettsted foreldrene dine vil tillate deg å bruke, kan du besøke denne nettsiden og holde siden åpen.
 1. 1
  Finn et nettsted foreldrene dine vil tillate deg å bruke, kan du besøke denne nettsiden og holde siden åpen.
 2. 2
  Finn nettsiden du vil bruke, og åpne den opp i et nytt vindu eller fane. Sørg for å se og lytte til foreldre eller noen andre som kan fortelle deg. Hvis noen kommer, raskt bytte vinduer eller faner til det andre nettstedet. En tryggere måte er at du raskt kan lukke fanen eller vinduet ved å trykke ctrl + W. Lukker fanen kan være tryggere fordi det er en sjanse foreldrene dine vil se på datamaskinen.
 3. 3
  Når du er ferdig, kan du slette hele historien på datamaskinen som fører til noen nettsteder foreldrene dine ikke vil at du på.
 4. 4
  Gå på en PSP eller mobil
 5. 5
  I Internet Explorer og Firefox, trykk ctrl + shift + p for å skrive InPrivate / privat surfing. For Google Chrome, kan du trykke Ctrl + Shift + N inn Incognito Mode. Dette vil ikke lagre noe annet enn hva som er på sidene du besøker. For å avslutte dette i Firefox, trykk på knappene igjen. For IE og GC, lukker du vinduet (e) med InPrivate / Incognito aktivert.

Alternativ nettleser metode

 1. 1
  Laste ned en annen nettleser som Firefox eller Safari. (En annen enn din standard nettleser)
 2. 2
  Når du installerer gjøre det sikkert å ikke angitt som standard nettleser.
 3. 3
  Hvis du bruker Windows, slette rask lansering snarvei. Lag en ny mappe på skrivebordet og flytte snarveien for annen nettleser der.
 4. 4
  Nå kan du bruke annen nettleser for ting du ikke vil at foreldrene dine skal vite om. De favoritter og historie vil være separat fra din vanlige nettleser.
 5. 5
  Foreldrene dine vil fortsette å bruke den andre nettleseren normalt, og selv om de sjekke historien de ikke vil finne noe.
 6. 6
  Sørg for at de ikke legger merke til den andre nettleseren.

Portable Firefox metode

 1. 1
  Velg en enhet som vert for portable applikasjoner. Hvilken som helst mobiltelefon, MP3-spiller, kamera, USB flash-stasjon eller en bærbar harddisk som kommer opp som en flyttbar enhet i Windows vil fungere.
 2. 2
  Gå til [www. Portableappz.blogspot.com / PortableAppz.blogspot.com] og nedlasting Portable Firefox (se under Appplications). Også plukke opp sin bærerakett menyen.
 3. 3
  Installere deres bærerakett menyen og deretter bærbar firefox på enheten.
 4. 4
  Trekk ut enheten, og koble den tilbake i (eller slå den av, og slå den på igjen).
 5. 5
  Windows vil spørre deg hva du vil gjøre, la den starte portableappz blogspot.com;. Dette vil åpne menyen. Rød, ser ut som Start-menyen kommer opp på høyre side.
 6. 6
  Klikk på firefox ikonet / navn på menyen.
 • Portable Firefox vil holde alle dine bokmerker, historikk, og innstillingene på enheten, det vil ikke la noe bak på vertsmaskinen.
 • Du kan ta den med til en venns hus, koble den opp, og alle tingene dine er der.
 • 4GB og 8GB flash-stasjoner kan kjøpes for svært billig nå på nettet og i noen butikker. Corsair stasjoner pleier å ha de raskeste hastighetene.
 1. 1
  Pass på å gå ut av menyen (grå sirkel med hvit pil) når du ikke bruker den.

Tips

 • Ikke bruk Google, bruker Yahoo! stedet, fordi Google holder en logg over hva du søkte på at du ikke kan slette, men Yahoo! ikke.
 • På Internet Explorer, slette loggen ved å klikke på verktøy, og klikk "Slett logg" og klikk slette alt. På Firefox, klikk verktøy, og klikk "Slett private data" og klikk "Slett private data" nå.
 • på nyere versjoner av Firefox, bruke privat nettlesing, som ligger i verktøy. Dette vil starte en økt der ingenting er spart. så når du er ferdig, stoppe private surfer på samme måte som du startet.
 • En Windows 7 er den beste maskinen for dette fordi internett faner ikke viser en forhåndsvisning av beskrivelsen av nettsteder. Hvis det er en i huset ditt, bruk den.
 • Bruk magefølelsen din - det er bedre å være føre var når det kommer til ting som dette.
 • Det er best å være alene når du søker noe du ikke vil at dine foreldre å se.
 • Raskt lukke ut av nettleseren din hvis du ser eller hører foreldrene dine kommer.

Advarsler

 • Dine foreldre gjøre alt for ditt eget beste. Det er bedre å adlyde dem og ikke å være ulydig. De er mye mer erfaren og sannsynligvis vil ikke tillate noe som kan skade sine barn.
 • Hvis foreldrene dine finner ut, kan du miste PC-privilegier eller på annen måte disiplinert.