Wkano

Hvordan føles fin og ren mens på mensen

Er du lei av å føle seg fryktelig, urent, og ubrukelig mens på mensen? Kanskje du har hatt det en stund, eller du er en ny-starter. Uansett kan dette Google føle deg bedre i løpet av din tid i måneden.

Trinn

Hvordan føles fin og ren mens på mensen. Å ha forsyninger er det viktigste.
Hvordan føles fin og ren mens på mensen. Å ha forsyninger er det viktigste.
 1. 1
  Å ha forsyninger er det viktigste. Hvis du har hatt mensen etter en stund vil du vite hvilke produkter du foretrekker, hvor tung din flyten er, og hvis du foretrekker tamponger eller pads. Når du nettopp har startet de fleste bare bruker pads, snakk med en voksen du stoler på, bestevenn og søster om hvilke produkter du bør bruke. Eller hold deg til de vanlige kodekene for din aldersgruppe. Bestill gratis vareprøver, slik at du kan prøve dem alle [ikke prøve dem på skolen eller arbeid fordi det ville være bedre å lekke hjemme enn i det offentlige].
 2. 2
  Hvis du er redd for lekkasje som mange av oss er, endre pad / tampong regelmessig, spesielt hvis du er tung. Hvis du ikke klarer å endre det, og du har en tung flyt enten bruke både en pute og tampong, eller bruke en pad og to par av undertøy. Jeg foreslår å bruke en pute så seg noen shorts og et par av løse bukser for trøst og oppmuntring.
 3. 3
  Om natten ville jeg bruke en tung pute eller en nattlig en fordi du ikke vil være i stand til å endre det. Slitasje gamle bukser og pyjamas bunner. Hvis du tror du kan lekke vikle en gammel håndkle eller teppe rundt deg.
 4. 4
  Du kan få kramper, men det er best å stå opp og om å ta tankene bort fra det. Kanskje trene litt, men ikke intens trening. Prøv å gjøre litt lett stretching. Hvis det føles virkelig ille, spør din mor for en ibuprofen. Ofte du får ryggsmerter, så ikke henge slapt og kanskje legge seg ned. Prøv en varmeflaske eller gni magen forsiktig! Hvis du har en katt, få ham / henne til å sitte på deg, de opptrer som en varmeflaske spesielt når de purr!
 5. 5
  Hvis du gjør P. E på skolen prøver å delta eller få et notat fra foreldrene dine hvis du føler virkelig ille. Hvis du er selvbevisst om endring, gå på badet, i et privat hjørne eller ha en lang t-skjorte. Husk å sjekke selv regelmessig.
 6. 6
  Husk å kle seg godt, trange bottoms er ikke skjegg. Kanskje ha noen løse joggebukser. Prøv og bruke mørke klær hvis du er bekymret lekker, eller sørg for å ha en jakke med deg for å binde rundt livet, bare i tilfelle.
 7. 7
  Noen ganger kan det være flaut å snakke med moren din om disse tingene, men hun forstår. Tross alt både du er kvinner.
 8. 8
  Hvis du gjør flekken et par bukser eller noe, vask med kaldt vann og salt og gni deretter la det tørke og prøv igjen. Også vaske ut flekken med hydrogen peroxide vil fungere, må du teste det ut først for å sikre at det ikke vil bleke eller misfarge klær. Det vil ha falmet forhåpentligvis, deretter kaste dem opp eller sette dem i vask. Eller helle noe ned det og gni det og si du har sølt noe ned bunner!
 9. 9
  Ikke velte seg om det og stress fordi hver sunn jente vil få det, og vil forstå hvordan du føler deg. Hvis du trenger å snakke med din beste venn eller noen du er åpen med om dine følelser.
 10. 10
  Spise sunt når du har mensen. Hold deg unna salt, fet mat - de vil lede deg til følelsen verre. Ha litt frukt - bananer er kjent for å hjelpe med kramper.
 11. 11
  Du kan være å få emosjonell, kan det være PMS [søke den for mer info]. Prøv å holde deg rolig, latter og smil, vil du føle deg bedre følelsesmessig.
 12. 12
  Hold en kalender eller dagbok om når du har mensen, hvor lenge det varer for, hvordan du følte, og hvor tungt det var.
 13. 13
  Ha alltid ekstra pads og tamponger med deg. Selv om du ikke har problemer med uregelmessigheter, kan en venn være i behov for forsyninger. Det er alltid bedre å være forberedt.
 14. 14
  Prøv å ha en dusj hver dag for å få deg til å føle deg ren og forfrisket. Spray litt av din favoritt parfyme / body spray for å holde deg lukter søtt.
 15. 15
  Hvis du er redd for at noen skal høre deg endre på badet, gå inn der når det er tomt, eller mens det har et toalett rødme! Husk å avhende de brukte elementer riktig.
 16. 16
  Hvis du har utflod mens ikke på mensen, kan du bruke en truse liner. Truseinnlegg er også en god ide å bruke når du venter mensen for å hindre en uventet lekkasje.
 17. 17
  Ser noe eller føler seg unormale? Det er best å få det sjekket ut. Bedre å være føre så lei!
 18. 18
  Til slutt, ikke la det få deg ned. Det er bare en av de tingene alle oss kvinner må gå gjennom, beviser det vi er friske og fruktbare for fremtiden.

Tips

 • Dette er ikke relevant, men du kan lære mye ved å se og spørre, det er hvordan de fleste av de tingene som er skrevet i denne artikkelen ble lært.
 • Prøv å ikke tenke på det for mye. Dette vil gjøre deg enda mer stresset. Ingen vil vite at du er på mensen hvis du ikke forteller dem.
 • Hvis menstruasjonen tendens til å stinke, bruker parfymerte pads.
 • Prøv å ikke bruke parfymerte pads, kan de irritere huden.

Advarsler

 • Ikke la en tampong i mer enn 8 timer på grunn av det faktum at hvis det er der inne for lenge du kan være i fare for TSS [Toxic Shock Syndrome] som er sjelden, men farlig. Ikke vær redd, ettersom bare 2% av kvinner over hele verden få det, og du er mest sannsynlig ikke en av dem!

Ting du trenger

 • Pads / tamponger
 • Diary / Kalender
 • Body spray / Perfume
 • Ibuprofen, Aleve, Advil.. folk reagerer forskjellig på forskjellige piller.
 • Sak for forsyninger
 • Varmeflaske