Wkano

Hvordan trygt møte en person du møtte på nettet

Møte nye mennesker skal alltid være morsomt. Men det er visse risikoer involvert i personlig møte noen du har møtt på nettet. Her er noen trinn på personlig sikkerhet i disse situasjonene.

Trinn

Hvordan trygt møte en person du møtte på nettet. Ikke legg for mye personlig informasjon på min plass / bebo side.
Hvordan trygt møte en person du møtte på nettet. Ikke legg for mye personlig informasjon på min plass / bebo side.
 1. 1
  Ikke legg for mye personlig informasjon på min plass / bebo side. For mye personlig informasjon kan bety å sette hvilken by du bor i, der du går på skole, for-og etternavn, og hvor du henger ut med venner. Grunnen til at du ikke ønsker å sette personlig informasjon på min plass / bebo er fordi hvis du gjør det, kan noen som ikke kjenner deg finne deg den informasjonen som du har satt på plass min. Dette kan være svært farlig.
 2. 2
  Fortell en voksen du stoler på (foreldre / familiemedlem / venn) som du har tenkt å møte denne personen og gi dem en kopi av detaljene du har mottatt. Du vet aldri de kjenner dem eller deres familie.
 3. 3
  Gjøre litt av bakgrunnen sjekker (det er veldig lett å være andre på nettet, uansett hvor lenge du har kjent dem, trenger du egentlig ikke kjenner dem!), Google detaljer, spør rundt i skolen, ser i telefonboken, etc. Du må få så mye informasjon om dem som du kan, for å sørge for at de er den personen de sier de er (alder, skole osv.) Du kan ikke være for forsiktige.
 4. 4
  Ring dem med et uregistrert nummer, slå nummervisning utvisning (husk tekstmeldinger alltid gi nummeret ditt) eller bruke en telefonkiosk. Du bør ringe i stedet for tekst, for å høre deres stemme. Du kan fortelle mye fra noens stemme. Bli kjent med dem over telefonen en stund før møte dem. Minimum to ukers bør være nok. Alltid gjøre kallet.
 5. 5
  Avtal å møtes et sted offentlig. Et sted du normalt ikke ville gå. Ikke møte på sin plass eller din. Du ønsker å gjøre ditt beste for å sørge for at du aldri møter dem igjen, hvis ting går dårlig. Fortell foreldrene dine hvor du går, med hvem og hva tid du vil bli ferdig.
 6. 6
  Du må ta med enten to eller flere venner eller en voksen du stoler på, kan de forlate når du vil ha dem til og møte deg på en bestemt tid (pre-arrangere denne gangen, og hold deg til det) når du er ferdig. Bo på dette stedet i løpet av ditt første møte. Husk den personen du møter, om de virkelig er noen du bør bli kjent med, vil ikke tankene.
 7. 7
  Møt dem et par ganger under disse forholdene før du er sikker på at de virkelig er den personen du har blitt kjent med på nettet, før du gir dem dine detaljer.

Tips

 • Unngå å drikke alkohol før eller under møtet.
 • Hvis du har noen reservasjoner om å møte dem, ikke. Alltid stole på magefølelsen. Det er svært viktig å ta hensyn til "røde flagg" som dukker opp i tankene dine når du føler eller hører noe som bare ikke ser riktig ut om personen på den andre enden.
 • Ta deg god tid og holde kontroll, ikke bli overtalt til å gjøre noe du føler deg ubehagelig å gjøre, uansett hva de sier.
 • Vær på vakt hvis han foreslår møte på hans plass eller din. Dette er en annen Red Flag, slutte å kommunisere med ham umiddelbart. Alltid møtes på et offentlig, nøytralt sted, helst i løpet av dagen.
 • Når du snakker med ham på telefon, og etter en bit av chit chat, han plutselig begynner å snakke om seksuelle ting, eller spør deg hva du har på deg, henge opp. Dette er en "Red Flag".

Advarsler

 • Møte fremmede er farlige. Det er alltid en sjanse for at de ikke er som de sier de er.
 • Aldri gi noen av dine venner personlige detaljer, fordi dette kan sette dine venner i fare også.
 • Husk, du ville ikke la en fremmed du møtte på gaten inn i huset ditt. Så bør du ikke tillate Internett fremmede, heller.
 • Hvis de begynner å følge deg ta affære og la noen vite.