Wkano

Hvordan gå ned i vekt som en tenåring

Er du lei av å føle seg ned med vekten din? Eller kanskje dine foreldre / kolleger er griner du om din dobbel hake?, Les denne artikkelen og ta råd i betraktning. Det kan være vanskeligere å gå ned i vekt som en tenåring på grunn av alle godbitene du ser i lunsjrommet, eller når du ser dine venner spise pizza. Det kommer til å bli hardt, det er sikkert, men hvis du er virkelig bestemt og motivert, så kan du gjøre det! Følg disse enkle trinnene, og du være der på kort tid i det hele tatt! Men husk, ikke overdriv det fordi det er usunt! Vær sterk, ikke svak! Gjør det og ikke gi opp!

Trinn

Hvordan gå ned i vekt som en tenåring. Konsumere sunn mat, og ikke hoppe over måltider.
Hvordan gå ned i vekt som en tenåring. Konsumere sunn mat, og ikke hoppe over måltider.

Pre-vekttap

 1. 1
  Lage et mål! Begynn med noe enkelt, ikke begynne med et latterlig mål at du aldri oppnå, så vil du bare føle seg dårlig når du ikke får det.
 2. 2
  Lag en plan! Se på kalenderen din og finne litt fritid, etter skolen eller sport praksis og legge til en øvelse rutine for å fylle hullene.

Sunn mat

 1. 1
  Konsumere sunn mat, og ikke hoppe over måltider. Spise fem små måltider hver dag, hver 3-4 time. Blodsukkernivået vil være jevn, og du vil ikke føle sult.
 2. 2
  Spise ved bordet, ikke står opp. Ha ett bestemt sted hvor du vil spise alle måltider (med mindre du er ute med venner). Dette holder deg fra å spise mat klippe foran TV-en. Ta deg tid til å tygge, telle til 30 for hver bit. kan hjelpe deg å miste vekt. Du vil finne at du vil få full raskere, og trenger ikke å spise så mye.
  • Husk at det tar minst 20 minutter å faktisk legge merke til at du er full eller ikke sulten lenger. Prøv å ikke overspise, når du føler deg tilfreds slutte å spise og ikke la deg spise lenger hvis ikke ferdig.
 3. 3
  Ikke spis fra 21:00 til 6am. Dette vil holde kroppen på en tidsplan. Fordi stoffskiftet er ikke høy om natten (spesielt når du sover), betyr det også at kroppen vil ikke spise mat når det kan minst fordøye det.
 4. 4
  Når du snack, velge sunne frukt og grønnsaker i stedet for godteri eller chips. Hvis du virkelig hater grønnsaker, få litt fettfri dressing å gå med det, eller i stedet velger de nye lav-fett chips som nylig har dukket opp i disse dager. Lett yoghurt bidrar til å øke stoffskiftet og smaker godt. Popcorn, minus tilsatt salt eller smør, er gode munchies. Det er fullt av fiber.
 5. 5
  Før du går til en restaurant, se på hva det er på menyen på nettet hvis du kan, og velg hva du ønsker det (noen ganger de også vise deg den ernæringsmessige informasjon). Ikke bare betyr dette at du kan velge noe sunnere, betyr det også at du ikke er sannsynlig å gi etter for suget og velge noe du bare ikke kan spise.
 6. 6
  Be om mindre deler ved måltid ganger. Det er enklere enn å prøve å ikke spise alt du får, fordi det er en automatisk vane å fullføre meals.Try spise på en mindre tallerken, også. Det lurer hjernen din til å tro du har spist mer enn du egentlig har.
 7. 7
  Drikk minst åtte glass vann om dagen. Du trenger ikke å drikke dem ned på en gang, men beholde nipper hele dagen. Gjøre det som er behagelig og praktisk for deg, så lenge du drikker den mengden vann. Dette vil hjelpe deg å føle deg mer full.
  • Annet enn vann, vil nesten alt du drikker inneholder kalorier. Lære å elske smaken av vann, og ta i mer væske daglig for å forbedre helse og fordøyelse. Frukt-og grønnsaksjuice, som er fratatt sine fibre, er dårligere til å spise frukt og grønnsaker selv, så prøv å unngå saft.
 8. 8
  Prøv å suge en mint i stedet for tyggegummi. Tyggegummi er bra for å brenne kalorier, men ikke magen. Tygging tvinger deg til å svelge mer puff-produserende luft og du kan ikke passe inn i dine skinny jeans. Hvis du trenger å friske deg pusten, prøv å suge en mynte.

Utøve

 1. 1
  Gå så mye som du kan. Gjennomsnittlig person forbrenner ca seks kalorier per minutt gange. Prøv å gå minst en mil om dagen for å starte. Hver dag gå litt videre. Gå i friskt tempo, og hvis du finner er det du får ut av pusten deretter avta. I begynnelsen er det viktigere at du minst gange, snarere enn å gå fort.
  • Ta trappen i stedet for å ta heisen.
  • Walking bare 15 minutter om dagen øker levealderen med tre år, studier sier.
  • Dans av deg selv til musikk på TV eller MP3-spilleren. Eventuelle bevegelser vil få deg ned i vekt, så ha det gøy og danse vei til en tynnere deg!
 2. 2
  Utøve. Det spiller ingen rolle om du løfter vekter, gå rundt nabolaget, svømme eller jogge på en tredemølle, vil du gå ned i vekt, så lenge du trener 3-4 dager i uken, og brenne mer enn kaloriinntaket. Hvis du ikke har en tredemølle, finne et basseng, gå inn midje dypt vann, og kjøre på plass, brenner dette like mange kalorier som kjører på en tredemølle.

Annet

 1. 1
  Vei deg hver uke på en bestemt dag i morgen før du spiser og etter at du går på do. Dette vil vise at du har gått ned i vekt i stedet for veiing hver dag. Hvis du fortsatt vokser så du bør ikke veie i det hele tatt. Du vil tro at du har gått opp i vekt i fett, men du egentlig bare har vokst litt. Messure rundt livet i stedet. På den måten ser du om du har mistet fett.
  • Veie deg daglig kan føre til det noen kaller "skala besettelse", eller en usunn fiksering på daglige resultater. Væskeansamlinger i kroppen kan være så mye som fem pounds per dag, så skalaen kan også være noe misvisende.
  • Husk å tenke på vekttap som en pågående prosess. Hardt arbeid og besluttsomhet vil lønne seg, men så lenge du holder motet oppe og ditt syn optimistisk. Svært få mennesker er helt fornøyd med kroppen sin, men prøv å elske kroppen din så mye som mulig. Det vil definitivt elske deg tilbake.
 2. 2
  Registrere fremgang. På denne måten kan du legge merke til noen store endringer. Hold en logg over alt du spiser hver trening du gjør, og hvor mange inches midjen er (eller hva slags kroppsdel ​​som trenger vekttap). Legg opp det totale kaloriinntaket av den dagen (prøve og holde det på et maksimum 2000) og hvor mange kalorier du har brent (de fleste treningsapparatene vil gi deg et anslag over hvor mange kalorier du har brent). Hvis din diett eller trening forandret du kan se hva planen fungerte best for deg.
  • Også, hvis du noterer kalorier du har spist, kan du skrive dem i nettsteder som vil deretter vurdere om du bør ha spist mer, eller færre kalorier den dagen, og du kan planlegge fra det.
 3. 3
  Vær trygg. Hvis du er sikker på om du vil være mer sannsynlig å ha noen stor fremgang! Det fungerer faktisk!
 4. 4
  Ikke vær for hard mot deg selv! Hvis du tilbringe en dag i pyjamas og se et par filmer for dagen, ikke svette det. Hvis du har en stor strøm av junk food en dag, ikke fortvil! Bare komme tilbake på sporet neste dag!

Tips

 • Lytt til musikk mens du trener. Prøv å gjøre en annen øvelse med hver endring sang. (Rytmisk trening)
 • Ikke gi opp! Vi vet det er så vanskelig å plutselig begynne å spise sunt og trene hver dag! og faktisk holde med det. Du ønsker å gi opp og gå tilbake til gamle måter fordi du føler at du ikke mister noen vekt i det hele tatt... men ikke! Hvis du får viljen, kraft og besluttsomhet det tar å gå ned i vekt, vil det være den beste avgjørelsen av livet ditt! Hver gang du er et skritt bort fra å gi opp, bare bilde i tankene dine hvor god du vil se og føle hvis du bare holde det gående. Bevise til alle som tvilte du kan gjøre dette at du kan ha en sexy kropp!
 • Lå i sengen flat med en pute og bare løfte bena til magen ca 25 ganger om dagen.
 • Når du trener, tenk hvordan du vil se ut etter at du mister litt vekt, det øker din ønsker å trene.
 • Ikke stress hvis du ikke mister noen vekt i den første uken. Stress fører til vektøkning. Stay positive til å gå ned i vekt raskere.
 • Snarere enn å sitte, stå. Stående forbrenner kalorier, også.
 • Ikke hopp over måltider! Du tenker kanskje at hoppe over måltider vil hjelpe deg å miste vekt, men sannheten er, gjør det nettopp det motsatte. Hvis du hopper over et måltid, er det mer sannsynlig å få munchies og spotter ned junk food som er full av fett og sukker.
 • Prøv å pusse tennene etter hvert måltid og snack. Alt virker mindre fascinerende med tannkrem i munnen.
 • Tenåringer trenger å få ca 8 til 10 timer søvn per natt. Det har vist seg at de får til tider bare 6 timers søvn.
 • Hvis du blir sulten mellom måltidene, har en sunn snack. Det vil holde blodsukkeret oppe og holde deg fra overspising til neste måltid.
 • Hvis du føler at du er alene vet at det er alltid folk som går gjennom de samme tingene.
 • Start med en liten mengde vekt å tape (3-9 pounds). Når du ser at 3-9 pounds gå av, vil du føle deg bra og føler at så mye av vekten som du mister er en åpenbaring.
 • Prøv å gjøre sit ups, crunches eller leg heiser.
 • Gjør yoga strekker musklene, noe som gir deg lange, magre muskler.
 • Jogge hvis du ikke føler deg komfortabel kjøring.
 • Hvis du trenger en søt prøve en popsicle. Den har mellom 5-10 kalorier og det hjelper cravings.
 • Sporadiske avlat er akseptable. For eksempel, hvis mor gjorde henne berømt cherry pie til jul, ta en liten bit. Bedre ennå, ikke spise skorpen. Du får smaken, minus noen få kalorier.
 • Hvis du exersize du vil føle deg mer trygg på kroppen din selv om du er fortsatt den samme vekt.
 • Nok en gang, ikke stress om skalaen. For eksempel, hvis du er en 5 ft 12 år gammel jente, bør du være på 110 pounds, men det er andre faktorer. For eksempel kan du ha en familie egenskap som gjør at kvinnene i familien din mer muskuløs. Det betyr at du sannsynligvis må være rundt 125 eller 135. spør legen fordi de vet din familie poster, og vil bidra til å finne en vekt sunt for deg.
 • Ta opp en sport som du liker, vil du virkelig merke forskjellen.
 • Prøv å drikke te eller grønnsaksjuice før hvert måltid. Du vil føle deg mer full før du begynner å spise.
 • Selleri er et stort vekttap snack. Det har blitt bevist at det tar mer kalorier for å spise selleri enn mengden kalorier i selleri sitt selvbilde. Slik at du kan gå ned i vekt ved å spise! Det er aldri godt å ting selv med noen bestemt mat, skjønt, så spiser den klokt.
 • Gå for en joggetur. Strekke seg for å varme opp, så få noen venner sammen og starte en "jogging gruppe '. Det er mye mer gøy med venner, og høre på musikk kan ta tankene bort hva du faktisk gjør hvis du ikke liker å kjøre.
 • Det er også viktig å huske på kroppen din type, forventer ikke å se ut som en modell hvis alle i familien din er tettvokst, eller ikke så muskuløs.
 • Skalaen kan lyve for deg. Det er derfor det er dette som kalles NSV-ikke-skala seier. Du kan få 4 pounds ennå miste 4 inches, eller fall i pese størrelser. Så ikke gråte hvis du ikke miste noen vekt etter en uke med hardt arbeid!
 • Drikke grønn te øker forbrenningen din.
 • Kjole i slanking antrekk, vil det gjøre at du ser tynnere og du vil føle deg bedre om deg selv!
 • Det kan ta opptil to måneder å merke en stor endring i kroppsvekt for tenåringer.
 • Journal matinntaket som har vist seg å hjelpe deg å miste de pounds også. Grunn når du innser hvor mye din setter i kroppen din, vil du innse hva du har spist uten å merke selv.
 • Sørg for at du har en realistisk vekt målet. (10 pounds en måned er ikke realistisk.)
 • Noen mennesker synes det er lettere å "diett" med en venn eller moren din!
 • Les alltid sikkerhetsinstruksene før du bruker elektrisk utstyr. Det er ikke sunt / pen å ha en rød sår alt oppover armen (tredemølle brenne).
 • Besøker et treningsstudio kan være en morsom måte å trene.
 • Snakk med folk om hvorfor du ønsker å gå ned i vekt. De fleste har gode ideer om hvordan du gjør det.
 • Tenke på å bli Weight Watchers. De har ungdoms programmer som er svært effektive. Delta på ukentlige møter for å være sammen med folk som deg som også ønsker å gå ned i vekt. Men ikke glem å be om forelder tillatelse først.

Advarsler

 • Hvis du er kosten riktig, bør du miste 1 eller 2 pounds en uke. Det er 5-10 pounds en måned! Hvis du mister mer enn 3 pounds en uke, kan du miste vekt for fort, noe som er usunn. Avhengig av din vekt og mengde vekttap nødvendig, men kan det ikke være usunn. Husk at hvis du mister vekt for fort, kan du oppleve hårtap. Alltid snakke med legen din dersom du er bekymret.
 • Se og sjekk ernæring etiketter. Bare fordi de sier noe er lav i fett på forsiden betyr ikke at det er bra for deg.
 • Prøv å ikke bli besatt med et visst antall. Speilet og dine egne følelser er en bedre indikator på suksess.
 • Være besatt med å miste vekt kan føre til spiseforstyrrelser.
 • Tester har vist at hvis du får på en skala for mye du faktisk få mer vekt, så det er bedre å basere det på noe sånt som hvordan du føler deg i din favoritt jeans eller hva dine familiemedlemmer merknader.
 • Prøv aldri å sulte deg selv. Gjør du det, vil sette stoffskiftet i "sult-modus" som vil bremse ned stoffskiftet og tregere vekttap. Men hvis du bestemmer deg for å spole (en kontrollert periode hvor du bare drikke vann eller juice for å rense kroppen eller hjelpemiddel vekttap), vil daglig mosjon holde stoffskiftet fra bremse ned, noe som ville føre til rask vektøkning når du begynner å spise faste stoffer.
 • Hvis du finner ut at du ikke mister vekt etter noen uker, kan det være lurt å se en ernæringsfysiolog.