Wkano

Hvordan komme i form i to uker (ungdomsskole jenter)

Det er fint å ha en stor, tonet, sterk kropp. Men som jenter, må vi jobbe hardere for dem, og sette litt mer trykk i våre treningsøkter. Har disse trekkene en gang om dagen, og du har en fin, tonet kropp på kort tid!

Trinn

Hvordan komme i form i to uker (ungdomsskole jenter). Definere og styrke hofter og midje.
Hvordan komme i form i to uker (ungdomsskole jenter). Definere og styrke hofter og midje.
 1. 1
  Få forsyninger. Du trenger to hånd vekter og 5 pounds er det beste valget for ungdomsskole jenter. Du kan bruke vannflasker fylt med vann eller sand i tillegg.

Styrke trekk

 1. 1
  Styrke dine armer. Sitt på knærne, holde ryggen rett. Hold en 5 kilos vekt i hver hånd. Trykk albuene til midjen din. Løft vektene ved å bøye albuene opp, til vektene berører skuldrene. Sakte senke dem. Går sakte bidrar til å bygge muskler raskere. Gjør 3 sett på 20.
 2. 2
  Styrke beina. Stå opp med føttene mer enn skulder bredde hverandre, så de er brede, men du fremdeles føler deg komfortabel. Du trenger ikke vektene for denne øvelsen (med mindre du virkelig ønsker å utfordre deg selv). Stram magemusklene (magemusklene), og hopp. Land med knærne bøyd, føttene sammen. For å unngå å såre knær, prøv å lande mykt på tærne som en katt. Gjenta med 3 sett av 15.
 3. 3
  Stram brystet. Sett armene ut foran deg, og dine ben bak deg, som en opp-ned V. Tuck hodet og holde bena veldig rett. Bøy albuene som du er i en push-up, og dukke hodet fremover så tærne holder alt om en tomme av gulvet (veldig, veldig vanskelig å forklare). Gjør 15 totalt, eller tre sett med fem.
 4. 4
  Styrke ryggen. Ligg på magen. Ha armene være rett ut foran deg, så beina er rett bak deg. Løft armene og beina ut av gulvet. Hold i 30 sekunder til to minutter, øker etter hvert som du blir bedre. Klem rumpe muskler for en kropp blast! Gjør totalt tre ganger.
 5. 5
  Definere og styrke hofter og midje. Ligg på ryggen. Løft bena slik at lårene kommer rett opp, knærne er bøyd, og kalver peker bort fra deg. Legg hendene bak hodet, albuene peker ut. Trykk knærne til albuene. Dette bidrar også til dine magemuskler. Det er som gjør crunches. Gjør 3 sett av 15.
 6. 6
  Stramme setemuskler. Setemuskler er musklene i baken din. Ligg på ryggen med føttene presset på gulvet. (Bena vil se ut som en opp-ned V). Sett armene rett ned, parallelt med kroppen din. Løft hoftene, klemme setemuskler. Snøre fingrene sammen under hoftene. Hold to minutter.
 7. 7
  Stramme kalver. Dette er en av de enkleste ben øvelser. Stå med bena litt fra hverandre, men ikke så langt ut. Sakte stige på tærne og så komme tilbake ned igjen. Gjør 3 sett på 20.

Hardere trekk, jobbe mer

 1. 1
  Gjør opp-downs. Dette trekket fungerer bena, skuldre, rumpe, og abs. Hold armene rett ut foran deg. Jogge på plass, gjør høye knær (du berører knærne til hender) i 10 sekunder. Stikk innom en "frosk Crouch 'posisjon. Sette beina bak deg slik at du er i en push-up posisjon. Hoppe rett opp, til startposisjon. Gjør dette 15 ganger minst. Det bør være en bevegelse.
 2. 2
  Utfør leg høyninger. Denne er en stor abdominal workout! Den strekker seg eller hamstrings, også. Ligg på ryggen med hendene under baken, albuene bøyd. Løft bena opp rett over deg, som en "L". Presse føttene mot taket, heve hoftene og baken opp fra gulvet (bruk dine magemuskler). Lavere til utgangsstillingen. Gjør 15 repetisjoner.
 3. 3
  Gjør frosk sit-ups. Jobbe dine magemuskler mer for en sterk, flat mage! Få i en sit-up posisjon, men med bunnen av føttene presset sammen, og knærne påpekt. Legg hendene bak hodet, og gjøre en crunch. Gjør 15.
 4. 4
  Ikke glem cardio. Gå utenfor. Gå kjører / jogging. Ta flere turer. Sykle rundt.
 5. 5
  Lykke til!

Tips

 • Hvis du ikke bruker nok vekt, vil det være vanskelig for deg å løfte. Bruk samme vekt i ca en uke, og deretter legge et pund. Du kan ikke bli sterkere hvis du ikke presse deg selv!
 • Ikke bekymre deg om kalorier, men spiser ren! Kutt ut hvitt brød, sukkerholdige frokostblandinger, godteri, brus og fast food, og legge til mer frukt og grønnsaker. En gang i uken, bør du ha en jukse dag / måltid og nyt hva du vil.

Advarsler

 • Det handler ikke om fettforbrenning, er det om muskel toning og utvide din utholdenhet nivå.
 • Ikke over-gjøre det. Ikke press deg selv eller trekke noen muskler, dette er ikke en god måte å få en trening.