Wkano

Hvordan gjøre det første trekket

Hvis du liker noen, men vet ikke hvordan de skal ta det videre, se vår guide til å gjøre det første trekket.

Trinn

Hvordan gjøre det første trekket. Hun kan røre deg, eller vise selvtillit Pleie gester.
Hvordan gjøre det første trekket. Hun kan røre deg, eller vise selvtillit Pleie gester.
 1. 1
  Les signalene - Før oppstart av noen form for bevegelse, se etter kroppsspråk ledetråder som langvarig øyekontakt for å hjelpe deg å regne ut om du får en positiv respons. En kvinne kan være mer villige enn vanlig å utsette visse områder av kroppen hennes som henne eller. Hun kan røre deg, eller vise selvtillit Pleie gester. En mann kan utvise mer dyriske signaler eller eierskap gester, for å imponere en potensiell make. Dette kan omfatte hviler en arm på ryggen av stolen, puffing ut brystet eller utvide sin. Begge kjønn kan delta i "speiling", som er ubevisst kopierer handlingene til den andre personens kropp stillinger.
 2. 2
  Samtale - Hvis de finner noen attraktive, vil menn og kvinner ikke nødvendigvis si hva de egentlig tenker. I stedet for å lytte til hva som blir sagt, konsentrere seg om hvordan det blir sagt. Hvis han sier: "Jeg er interessert i kunst '. Han kan bety "Jeg er interessert i deg. ' Hvis hun sier: "Hva er din favoritt surrealistiske maleri? Hun kan bety, 'Er du genuint interessert? Hvis han sier: "Jeg elsker Dali er The Persistence of Memory". Han kan bety: «Jeg prøver virkelig hardt her fordi du er hot" Hvis hun sier «Jeg har det på soverommet mitt veggen. Hun kan bety "Jeg vil at du skal se det.
 3. 3
  Hvis kvinnen er å gjøre det første trekket Approach med gratis forlate og nysgjerrige hender. Være et rovdyr. Fjern eventuelle unødvendige klesplagg. Det eneste potensielle problemet som kan oppstå vil oppstå når du velger samtaleemner. Ikke nevn ex-kjærester, helseproblemer, eller din forestående ønske for babyer.
 4. 4
  Hvis mannen gjør det første trekket - Tilnærming med forsiktighet. Visse deler av kroppen bør ikke bli berørt i første omgang, som brystene eller boms. I stedet prøver lett berøring mindre intime områder av kroppen, for eksempel den øvre arm, eller den ytre benet nærmest deg.
 5. 5
  The kiss - Hvis de ikke har avvist dine fremskritt så langt, så kan du begynne å føle seg mer trygg om å stjele et kyss. For konkrete tips om kyssing, se VideoJug er "Hvordan kysse noen lidenskapelig '. Det tar guts til å gå for et kyss, og hvis du føler deg ut av komfortsonen, prøv å slappe av, som mangel på tillit er sjelden attraktiv for det motsatte kjønn. Oppretthold øyekontakt, mager inn og pause når ansiktene er nær, men ikke rørende, slik at den andre personen plass å flykte eller, forhåpentligvis, også bøyer seg framover.

Tips

 • Når du kysser en jente hvis hun tar det sakte før hun går inn i det, da hun ikke kan være interessert. Også hvis hun legger hånden på deg, (noe f.eks: Etappe etc) så hun er veldig interessert. Gå for det og gjør ditt trekk!
 • Hvis hun sa stopp, så stopp. Vurdere hva du gjorde galt. Prøv igjen på en annen kvinnelig.