Wkano

Hvordan kjøre bort og bor på gata som en tenåring

Kjører bort fra hjemmet er farlig, og anbefales ikke. Det er ikke for eventyr eller moro. Du trenger mat og husly til å leve fra nå av... Du kan bli voldtatt, slått, mugged eller verre. Denne artikkelen er bare forteller deg hvordan du kan kjøre bort og bo trygt.

Trinn

Hvordan kjøre bort og bor på gata som en tenåring. Hvis dette er et midlertidig problem (sinne eller følelser), bør du vurdere andre alternativer.
Hvordan kjøre bort og bor på gata som en tenåring. Hvis dette er et midlertidig problem (sinne eller følelser), bør du vurdere andre alternativer.
 1. 1
  Hvis dette er et midlertidig problem (sinne eller følelser), bør du vurdere andre alternativer. Kjører bort er ekstremt farlig, og bør bare brukes som en siste utvei. Hvis du blir fysisk eller seksuelt misbrukt, kan du ringe politiet, eller en voksen du stoler på. Disse menneskene kan finne en god fosterhjem for deg å leve, og kostnader vil bli presset mot den som misbruker deg. Sett deg ned og tenker over det, tror du virkelig ønsker å løpe vekk? ALDRI løpe vekk hvis du ikke får frem med dine foreldre (s). Og hvis du drar, være forsiktig i ikke å bli tatt, vil du mest sannsynlig gå i fengsel hvis din ung. I de fleste stater det regnes som en forbrytelse, og tenke på det før du bor på en venner eller kjærester huset. De kunne bli arrestert for husing en løpsk.
 2. 2
  Finne et sted å bo. Alternativene inkluderer en hjemløs ly, en venns hus, eller en billig leilighet - et sted du føler deg trygg. Husk at hvis du er på egen hånd, må du finne en skikkelig jobb, men hvis du er veldig ung, er det ikke lovlig å ansette deg, du kan ha til å lyve om alderen din. Du ville trenge et personnummer kort (men du kan spores ved sin bruk gjennom inntektsskatt og slikt), og du kan ha problemer med å bli ansatt uten foreldre tillatelse på grunn av din alder. Ung, blakk, uten ID, og ​​alene er ikke til å fungere.
  • Går den juridiske ruten kan få deg inn i et godt fosterhjem, men kanskje det ikke vil fungere så bra. Men, du er mye mer sannsynlig å være trygg. Du må være realistisk.
 3. 3
  Vær forberedt på å svare på spørsmål. Noen mennesker vil gjøre forespørsler om bakgrunnen din. De vil vite hvor du er fra, hvorfor du er der og slikt. Du trenger svar. Du ønsker kanskje å gi deg selv en falsk identitet. Et navn og en rask tilbake historien vil gjøre i tilfelle av sosialt samvær, men vær forsiktig så du ikke gå over toppen. Gjøre det høres overbevisende og sann. I noen tilfeller vil du trenge en forseggjort og godt planlagt identitet, så vær forberedt. Stick med en identitet, i stedet for å gjøre opp flere. Du ønsker kanskje å forfalske en utenlandsk aksent, men bare gjøre det hvis det ikke er for iøynefallende, og du vet hvor det kommer fra, slik at folk ikke spør så mange spørsmål.
 4. 4
  Øv besvare vanlige spørsmål. Dette vil gi deg en idé om hvilke spørsmål du kan bli spurt når du søker på en jobb, og du kan tilberede et godt svar for da, inkludert:
  • Hvorfor vil du jobbe her? (Hvorfor gjør arbeidet eller mulighet appellerer til deg?)
  • Hva er dine planer for fremtiden? (Ikke over skryte. Ikke bli overkvalifisert, eller de kan, ofte, antar "du er for god for jobben".)
  • Hva liker du om dette arbeidet, butikk eller selskap? (Gi en oppriktig grunn til kompliment din - eller det vil, sannsynligvis, høres falsk eller grunt.)
 5. 5
  Vurdere å forlate et notat som forteller dine foreldre / foresatte som du har igjen og hvorfor du har igjen, så da vet de at du ikke har blitt bortført. Selvfølgelig, er hvis du har vært virkelig misbrukt og planlegger å aldri komme tilbake, da deres antar dette kan komme godt med. Det hele avhenger av din situasjon.
 6. 6
  Ikke bare la, lese "ting du trenger" nedenfor, og ta så mange av de tingene du kan og noe du tror vil hjelpe.
 7. 7
  Husk de viktigste tider for å komme unna. Dette er: rett etter foreldrene dine til å sove, tidlig på morgenen som om du gikk på skolen, eller etter skolen (men bare hvis foreldrene dine har en jobb som holder dem okkupert etter skolen). Reiser alene om natten kan være farlig, så går i morgen er tryggere.
  • 10-120 sekunder: Pass på! Komme i gang så fort du kan, og få på en sykkel, eller få til en buss eller t-banestasjon. Du bør ikke kjøre fordi du vil sannsynligvis være for ung. Også foreldrene dine vil etter hvert oppdage at bilen deres mangler, og kjøring kan bremse ting ned. Det er også usikkert. (Se så rolig og fattet som mulig, og unngå å bli et mål. Være kledd som om du går på skole eller din bestemors hus, ikke som du kommer til en fest, og ikke bære dyre smykker.) Få så langt borte hjemmefra som mulig, for å redusere fristelsen til å gå tilbake. Viktigst, få et grep.
  • 2-180 minutter: Frykt for den virkelige verden er det som vil fakke deg nå. Gå til et sted du kjenner godt og liker å besøke, for eksempel en park, butikken eller biblioteket. Noen ganger folk hopper over dette trinnet, så hvis du gjør det, kan du prøve å komme så langt bort fra huset som mulig. Tempoet selv, du har en lang reise foran deg.
  • 3-72 timer: Nå er du på egen hånd (med mindre du er sammen med noen andre, noe som ikke anbefales), går du til et sted familien din ikke vil tenke på å lete etter deg. Prøv å gjøre det til en annen by eller stat. Ikke gå til slektninger med mindre de er støttende av dere drar. Ellers vil de bare ringe foreldrene dine til å komme deg.
  • 3-365 dager: Igjen, prøv å få til en annen stat eller by. Du trenger å få en jobb til å betale for en leilighet.
   • En høyskole byen er et godt valg, kan det være flere billige rom rundt, og folk forventer unge voksne (som kan se veldig unge) å være på jakt etter en jobb og for steder å bo, så gjør noen søk. Hvis du ønsker å spare tid og søk på nettet, kan du gå til en Internett-kafé. Ser ut som en konservativ student, ikke som du kommer til en fest.
 8. 8
  Ta med penger og en ryggsekk med masse endring, ekstra klær, en tannbørste, tannkrem, en hårbørste, en klut, sjampo og en lue / paraply.
 9. 9
  Mobiltelefoner kan være nyttig, men det er en god idé å endre telefonnummer og / eller SIM-kortet fordi de kan brukes til å spore deg.
 10. 10
  Ikke ta med en kreditt / debetkort. Dine foreldre eller politiet kan mest sannsynlig spore deg på det, Eksempel: Hvis du kjøper noe med et kredittkort / debetkort, mest sannsynlig foreldrene dine eller politiet vil spore hvor du brukte det, og hvem vet, kanskje du ikke være for langt fra det, og det vil mest sannsynlig rotet deg opp og få deg fanget. # Husk å ta en matte, en sovepose eller noe papp til å ligge på når du sover ellers ryggmuskulaturen kan rive og nesten fryse, og det vil også holde deg varmere. Eksponering er dødelig i kaldt vær. Hvis det er veldig kaldt, kan du ønsker å bo i en hjemløs ly i stedet for utendørs. Krisesentrene er tryggere og varmere, selv om du må være forberedt på å svare på spørsmål.
 11. 11
  Nål og tråd kan hjelpe mye når du er på gatene for å flikke på revet og skadet klær og å sy knapper på klærne. Ta med en liten eller "reise" sy kit som er lett å bære rundt.
 12. 12
  Ta med en presenning eller poncho for å holde deg tørr i løpet av natten.
 13. 13
  Ta vare på hygienisk dine behov i et privat bad, for eksempel vaske håret i vasken, pusse tennene, og vaske kroppen med håndsåpe og en klut. Du kan bruke endringen å vaske klærne på et vaskeri.
 14. 14
  Hold mest mulig ut av papirpenger, ID-kort, personnummer kort og kredittkort, i undertøyet ditt. Hvis det føles ekkelt, bære to par og holde den mellom seg. På denne måten hvis du tilfeldigvis får ranet de tar endringen i vesken og tror det er alt. Ta med en liten veske med noen mynter i, kan så ranere ta den i stedet. De kan stjele skoene dine, også - så ikke hold det i åpenbare steder som sko, sokker, baklommer eller hvor som synlig. Ikke holde pengene i BH-en, i tilfelle noen kikker ned skjorta og ser den der, eller vet at kvinner skjuler penger der. Ta med masse papir penger, fordi myntene kan skrangle og gjøre deg mer attraktiv for ranere. Du vil sannsynligvis trenger minst 750€.
 15. 15
  Husk å spise og drikke, ikke bli dehydrert. Ikke ta for mye mat, ta noen dagers forbruk av mat som du ikke trenger å lage mat (hermetikk, tørket, frossen etc) Det er viktigere å få penger. Hvis du går tom for mat, gå til en Costco eller et sted med massevis av gratis brosjyrer. Si at du venter på en venn, og ikke somle.
 16. 16
  Gå til en kirke, misjon eller et offentlig bibliotek for varme.
 17. 17
  Aldri innrømme at du har noen penger. Hvis noen sier: «Jeg så deg med noen i går," sier du har brukt det hele tatt, selv om du ikke har.
 18. 18
  Ikke kast bort penger på sigaretter eller alkohol. Du vil ikke angre. Aldri ta unbooked minicabs, bruke narkotika eller ty til prostitusjon.
 19. 19
  Hvis du velger å kjøre bort permanent, klippe og farge håret en naturlig farge som ikke vil tiltrekke seg oppmerksomhet. Slitasje enkle, rimelige og ikke-iøynefallende klær du aldri har brukt før. Hvis du bruker briller, velger du en annen ramme for dem. Gå på en annen måte enn du vanligvis gjør: folk kan ofte bli gjenkjent av deres bevegelser. For eksempel, hvis du vanligvis somle, gå raskt, eller vice versa.
 20. 20
  Panhandle for ekstra penger. Å være ung, alltid bo i nærheten et sted offentlig, som et bibliotek, eller en stor butikk, i tilfelle noen prøver å kidnappe deg. En generell tommelfingerregel: Hvis noen forteller deg at de vil gi deg et rom for natten, si nei. Ikke sove i en skog eller en park, kan du få deg drept. Sov i en mørk døråpning, nær et sted som er åpent hele natten og lyser opp. Du ønsker ikke å bli voldtatt / ranet / drept mens du sover fredelig.
  • Høyskoler er generelt trygge steder, ofte med bygninger som åpner for 24 timer og vil gi et krisesenter, men ser delen med en spiral notisbok og en tynn college tekst (innser at de har campus patrulje offiserer som vil se deg og være mistenksom Hvis du synes å være camping eller sove utendørs. Det er ikke tillatt, så du trenger et bra sted å gjøre det trygt). Vaktmestere vil slå deg hvis du sover / gjøre et sted i områder der de har å rengjøre. Hvis du noen gang trenger hjelp, kan du gå til en venn, så løpe vekk, så hun / han ikke vil ringe foreldrene eller politiet.

Tips

 • Finne ut hvor du skal gå og gjøre noen undersøkelser: se etter billige områder, hjemløse-teen tilfluktsrom, osv. Men skjønner at noen legitim ly vil spørre hvorfor du ikke er hjemme osv. Din historie må virke ekte og desperat.
 • Gjør det bare hvis det er absolutt nødvendig.
 • Debet-eller kredittkort bør bringes, men bare i tilfelle. Ta en som ikke vil bli lagt merke til som mangler, og bruk den bare i absolutte nødstilfeller (hvis du går tom for penger, og det er ikke andre alternativer). Deretter får langt bort, fordi det kan spores hurtig og lett. Aldri bruke det på transport eller etter et sted å bo fordi det kan fortelle myndighetene hvor du går, selv i drosjer. For transport, kjøpe billetter eller betale med kontanter.
 • Ikke bære et bilde av familien din, du kommer sannsynligvis til å bli opprørt og gå hjem.
 • Forskning rømte tilfluktsrom i staten og nabostatene.
 • Ladies, vi alle vet at du ønsker / trenger minst barbere leggene. Barbering med en barberhøvel i et offentlig toalett kunne ta altfor lang. Spre litt Nair eller Veet eller noe lignende. De fleste av dem bare ta noen få minutter å få jobben gjort, og de er mye enklere enn barberhøvler i det lange løp.
 • Aviser er en av de varmeste isolerende materialer tilgjengelig, dra nytte av denne billig materiale og stappe sovepose og klær med dem, og hvis du bor i et felt eller urbane området, kan du brenne dem senere hvis du har en lighter / kamper.
 • Hvis du ikke har tenkt på å gå tilbake, farge håret i en handikappet eller privat bad (ikke den typen med boder, men bare ett rom) og klippe det også. Bruk klær annerledes enn de du igjen i så foreldrene dine ikke kan identifisere deg. (Du kan la seg virkelig enkle klær å ikke vekke mistanke, og endre seg til det bedre, konservative klær.)
 • Ikke ta med for mye mat når du forlater, du kan alltid få det senere.
 • Det kan være lurt å holde en dagbok.
 • Besøk en kirke, misjon, eller et offentlig bibliotek for varme, eller en Internett-kafé for Internett. Du kan oppdatere vanskelighetene av livet på gata på en blogg for å fordrive tiden.
 • Ikke ta med venner sammen med deg. De kan senke tempoet og gjøre det enklere for politiet å spore deg. Dessuten er det vanskeligere å mate to.
 • Tar en akustisk gitar kan se kul, men er ikke praktisk.
 • Alltid tenke på en bedre løsning enn å kjøre unna. Du kan bare trenger å snakke med din fødsel / fosterforeldre, hvis de ikke er for ute av kontroll, farlig, drikking og bruk av narkotika. Husk alltid være smart!
 • Prøv å snakke med vanskelige foreldre, forteller en sosialarbeider eller sikre foreldre om fornærmende foreldre, og slippe noen stress dine familiemedlemmer har pålagt deg før du noensinne engang tenke seriøst om dette.

Advarsler

 • Legemidler brukes til å hekte deg, så da kan de sette deg inn i prostitusjon og narkotika-presser, osv. Aldri gjør narkotika, selv om du ikke trenger å betale for dem. Jada, de er gratis første gang, men hva med alle de andre legemidlene dine vil trenge når du er hekta?
 • Hvis du er full eller høy det er lett for folk å såre / voldta / stjele av deg - så ikke bli full eller høy.
 • Ikke la noen kjøpe sex fra deg. De kan gjøre mye mer enn du ønsker, såre deg, rane deg, og ikke betale deg. Med andre ord, det er en dårlig idé.
 • Ikke gjør det for moro skyld eller spark, og aldri gjøre det når du ikke har prøvd alt annet for å løse problemene som gjør du ønsker å forlate!
 • Ikke røyk eller bruke penger på sigaretter eller alkohol, vil du angre. Beholde pengene for ting du trenger som mat, personlig pleie-produkter, og tannkrem. Hvis du absolutt trenger disse tingene, får dem på forhånd eller stjele dem fra huset ditt på vei ut.
  • Alltid sette mat først, og sette hygiene, å være ren og ryddig, før fornøyelser.
 • Våpen kan være ulovlig og skape problemer i ditt område, men når det kommer til håndvåpen, bruke en som er praktisk og nøyaktig. Skjell bør være relativt billig. Også, hvis våpenet har en sikkerhet, bruke det, fordi det kan blåse etappe av - bokstavelig talt. Ikke fall for feil, brukte våpen! De kan lett blåse opp i hånden din og drepe deg. Ikke kjøpe våpen fra lyssky mennesker, uansett hvor god en avtale det kan virke. Hvis du kjøper den i en juridisk pistol butikk (som i, hvis du har en lisens til å kjøpe og å bære) be om en demonstrasjon på forhånd. De vil ikke gi deg en hvis de vet eller mistenker at pistolen kan eksplodere i hendene. Husk også at kuler som ikke brann en gang kan skyte neste gang, så antar at det vil brann, men ikke risikere livet forventer det til brann.
 • Ikke fortell noen at du har penger på deg. Hvis de ber deg, si nei. Hvis de sier "jeg så deg med noen i går" sier du har brukt det hele tatt, selv om du ikke gjorde det. Så sjekk vesken, finne endringen, og la og du fortsatt har resten, på deg i undertøyet ditt.
 • Det er en god idé å bære et (godt skjult) våpen som pepperspray, en juridisk lommekniv eller en metallstang, eller bære et balltre. Buck kniver er bedre enn Boyscout kniver, fordi hvis du måtte stikke noen opp til håndtaket med en boyscout kniv det sannsynligvis vil bare vondt og forårsake sorg. Bare være voldelig hvis du absolutt må. Hvis du tar med en pistol det kan få deg arrestert og sendt hjem. Aldri true noen. Selv da, ta med en kniv i tilfelle du går tom for ammo. Det er vanskelig for første tidtakere til å skyte en pistol, fordi det er menneskelig natur tilregnelig folk til å mislike den endelige død de bringe. Du tror kanskje du kan skyte og ikke være i stand til når det gjelder tid, så ta en kniv! Kontroller også at du har enkel tilgang til dine våpen, men at ingen andre gjør! Det bør føre til at du frik ut når du skader noen og føre til anger og selvtillit avhør hver gang etter.
 • Hvis du ikke kan håndtere det, ikke løpe unna. Vurdere andre alternativer. Hvis din hjemme er usikre ringe en sosionom, og de vil sette deg i et fosterhjem.
 • Du kan også leve med dine slektninger, men hvis du ikke kan, så prøv å gå inn i et fosterhjem. En juvenile / familie domstol dommer kan sende deg til fosterhjem.
  • Hvis du ikke har noen venner eller slektninger som du kan bo med så bare husk å være trygg.

Ting du trenger

 • Sovepose, tepper, eller har tilstrekkelige lag med klær
 • Matte eller papp for å sove på (valgfritt)
 • Penger (inkludert endring for vaskeri)
 • Flaske med vann (holde flasken)
 • Stor ryggsekk
 • Liten veske (valgfritt)
 • God kvalitet trenere eller støvler (ingen hull)
 • Sokker (ingen hull)
 • "Travel" sysaker
 • Endringer av undertøy
 • Tannbørste og tannkrem
 • Pads / tamponger
 • Nair eller Veet (for å fjerne hår)
 • Vaskeklut og / eller såpe
 • Kart
 • Liten lommelykt (og ekstra batterier)
 • Lighter (valgfritt)
 • Ekstra mat (som ikke trenger å bli kokt)
 • Boksåpner (for hermetisert mat)
 • Telt
 • Søppelsekker
 • Lite våpen, for eksempel en kniv / pepper spray (våpen er ikke anbefalt)
 • Pillow
 • Diary (valgfritt)
 • Kreditt / debetkort (kun for nødstilfeller!)
 • Hatt
 • Paraply
 • To endringer av klær
 • Frakk eller jakke