Wkano

Hvordan lage en person glemmer noe

Noen ganger får du i en dårlig situasjon, eller du prøver å bevise noen feil. Uansett vi alle skulle ønske vi kunne gjøre noen glemmer noe. Hvordan? Les trinnene nedenfor...

Trinn

Hvordan lage en person glemmer noe. Finn ut hva hovedproblemet er.
Hvordan lage en person glemmer noe. Finn ut hva hovedproblemet er.
 1. 1
  Finn ut hva hovedproblemet er. Visste du drikke resten av din mors brus? Visste du tilfeldigvis påføre skade på en nær venn, og ta ham har det på feil måte? Bare minne deg selv hva som skjedde.
 2. 2
  Være bedre til den personen du ønsker å glemme noe. Be personen ut til lunsj bare for å chatte og ha en god tid, shoppe, gjøre hva vedkommende liker. Ikke overdriv det selv. Som om ingenting har skjedd.
 3. 3
  Sett av tid til å spille en rolle i glemsel. En person vil glemme noe over tid på grunn av nye ting som kommer opp. Skape gode ting som vil blokkere opp alle de dårlige følelsene.
 4. 4
  Fortell personen om ditt liv og følelser. Du kan komme ut og si at "jeg er lei for at jeg gjorde _______ til deg, vil det aldri skje igjen. Kan vi bare glemme det og gå videre?" Eller du kan bare få mer personlig med den personen. Går til middag med den personen, men uten ham / henne fra livet ditt vil ikke hjelpe noe mer.
 5. 5
  Endre emnet, bør temaet kommer opp igjen. Hvis personen insisterer på å snakke om som prøver å tenke på noe som er virkelig tankene boggling. Som for eksempel hvis du ved et uhell skjøt ham / henne med en BB pistol bare si "Visste du at Pentagon mistet tusenvis av våpen i Irak? De mistet kontrollen over dem og nå de kunne bli brukt mot oss?" Og handle overrasket, vil personen mest sannsynlig insisterer på mer informasjon om dette faktum, og du skal snakke om Irak-krigen i stedet for å skyte ham med en BB pistol!

Tips

 • Når motivet er brakt opp, endre det umiddelbart.
 • Hvis du ikke får kontakt med personen for rundt to år, kan du begynne frisk.
 • Ha tro, ikke bare være all dyster og håpløs.
 • Personen kunne dra nytte av deg hvis du har et problem med skyldfølelse.
 • Hvis personen ikke var verdt det da bare glemme ham.
 • Prøv ikke å tigge personen til å glemme og gå videre, handle som du bryr deg og aldri ment å gjøre hva som helst.

Advarsler

 • Ikke bli tatt nytte av, selv om du føler deg skyldig.
 • Vold vil ikke løse problemet.
 • Personen vil bli sint for en stund hvis det var alvorlig, vil bare tiden helbrede den.