Wkano

Hvordan løse små problemer i livet (for tenåringsjenter)

Hver jente har de små problemer i livet, enten de skjer på skolen, hjemme eller med venner. Disse små tips kan være sikker på måter å hjelpe eller løse disse dilemmaene i livet.

Denne artikkelen vil dekke quick-fix tiltak for noen av de "situasjoner" oss jenter komme inn, samt lenke til andre spesifikke artikler og gi generelle råd for ungdoms-og preteen jenter.

Trinn

Hvordan løse små problemer i livet (for tenåringsjenter). Redusere størrelsen og rødhet av kviser ved å sette en isbit over området.
Hvordan løse små problemer i livet (for tenåringsjenter). Redusere størrelsen og rødhet av kviser ved å sette en isbit over området.

Opptredener

 1. 1
  Redusere størrelsen og rødhet av kviser ved å sette en isbit over området. Deretter bruker du en over-the-counter kvise behandling krem, som Clearasil. Forebygge kviser ved å drikke åtte glass vann om dagen, spise sunt, balanserte måltider og rensing med ansikts rensemidler som Proactiv, som holder kviser, oljer og hudormer unna. Hvis alt annet mislykkes, DAB på en bit av dekke opp.
 2. 2
  Løse periode problemer på skolen ved å enten kjøpe en pad eller gå til helsesøster. I en nødssituasjon kan toalettpapir være en midlertidig midlertidig tiltak-det er bedre enn ingenting. Det hjelper å holde styr på mensen (hvis du har etablert en månedlig syklus ennå) og planlegge fremover ved å bringe pads med deg på skolen. Holde noen ekstra pads eller tamponger i vesken med deg til enhver tid er enkelt, og tar ikke opp mye plass.
 3. 3
  Forholde seg til dårlig ånde, avhengig av situasjonen. Hvis du er hjemme, pusser tennene. Bruk en munnvann etterpå. Hvis du er på en venns hus, finne munnvann og skyll. Carry pust mints uansett hvor du går (!). Pust mints eller minty tyggegummi er en flott måte å holde pusten frisk. Være oppmerksom, hvis du har tenkt på å gjøre noe kyssing den kvelden, tyggegummi bygger opp spytt i munnen.
 4. 4
  Hold en makeup bag. Billige makeup poser kan finnes overalt fra WalMart til din lokale dollar butikken. Inkludere i det,
  • Et lite speil, som kommer i de fleste kompaktkameraer
  • Negl clippers
  • Hvis du bruker foundation eller rødme, holde et identisk (eller samme) gjelder makeup med en børste for touch-ups
  • Lip gloss eller spisepinner
  • Concealer
  • Hvis du er iført leppestift, ta røret med deg for touch-ups
  • Mascara, hvis du vil bruke den
  • Hår band, selv om du vanligvis ikke bruker dem
  • Pust mints eller tannkjøtt
  • En nødsituasjon "tampong! Eller" pad! "
  • Din Cell-telefon. (Når ting går galt, kan du ringe moren din.)
  • Noe annet som du alltid finner deg selv trenger.
  • Bære en lett kropp spray, ikke en med en sterk duft, med deg. Når du føler yucky, Spritz selv. Body spray er så vanlig at det ikke er uvanlig.
  • En pensel er også en god ide, og hvis du har plass og er det opptatt, hårspray.
 5. 5
  Har din makeup bag! Selv om du ikke bruker mye sminke, vil du finne deg selv som trenger det mer og mer.
 6. 6
  Holde seg våken og energisk ved å gjøre fire enkle ting: Drikk mer vann, spise en stor frokost, trening, og sove godt.
  • Folk blir dehydrert svært enkelt. Brus, kaffe, te, eller sportsdrikke teller ikke som vann. Drikk minst en hel flaske vann om dagen, mer hvis mulig.
  • Folk som ikke spiser frokost i det hele tatt er overlevende ut av energien de siste fikk mer enn 12 timer siden (hvis du spiste på seks om kvelden og våknet opp til 6 om morgenen). Så går de helt til lunsj uten mat. Hvis de blir vant til det, vil de ikke være sliten. Imidlertid vil spise en stor frokost å gi deg selv all den energien du trenger være en stor forbedring. Hvis du er bekymret for vektøkning, husk å spise en liten snack hver 2 time for å holde stoffskiftet opp, og spise en veldig liten middag (du trenger ikke mye energi hvis du er i ferd med å sove!)
  • Det er noe husdyr får kalles "bur"-syndrom. Hvis hunden sover hele dagen, har han bur syndrom. Det er hva som skjer når du aldri trener: Kroppen din bestemmer seg for å stort sett bare stenge ned og bli trøtt hele tiden, fordi det aldri vil komme til å løpe eller spille. Hvis du er sliten og ikke trener mye, har du sannsynligvis hva hunden din har. Å ta en lang tur (minst 1/2 time) hver dag er en god måte å bli kvitt dette. Jogging med din stakkars hunden, gjøre noen crunches, eller dans er alle gode måter å bli Uncaged. Hvis du føler deg sliten uten grunn, jogge rundt blokken - du vil føle deg mye bedre umiddelbart.
  • Sov godt! Tenåringer trenger mer hvile da alle andre fordi vi vokser. Hvis du vanligvis sover bare 5-7 timer om natten, prøv å få ti. Forskjellen er fantastisk.
 7. 7
  Hold orden på monthlies. Det er overraskende hvor mange ungjenter ikke holde styr på når den skumle røde monster kommer på besøk. Det er så enkelt som å markere av din kalender med en annen farge når du starter og stopper menstruasjonen. Det er en god idé å vite, fordi din tid vil gjøre deg trøtt, gretten, krampaktige, og oppsvulmet - alle veldig dårlig ting å ha hvis du har planlagt å gå til en dans eller fest i midten av "girl time".
 8. 8
  Ikke vær en dårlig jente. Du kan ikke gå galt med å være god. Hvis dine foreldre eller lærere ikke godkjenner noe du tenker å gjøre, ikke gjør det. Det betyr at narkotika, alkohol, sex uten kjærlighet, fester, eller noe sketchy sånt. Bare være bra. Hvis du ikke, du kommer til å begrense deg utover det du kan forestille deg. Si for eksempel at du har sex med noen gutten du vet bare fordi du var nysgjerrig og du trodde han var søt. Du kommer til å føle seg forferdelig om deg selv senere, men du kan også ha bare ødela sjansene dine med fyren du virkelig liker, som nå tror du er noen du ikke er. Du tror kanskje at folk som er "god" er bare å være prudes, men de har et enkelt verktøy som de går etter: deres samvittighet. Bare lytte til den lille stemmen inni deg, og du vil aldri gå galt. Gjør deg selv noen du er stolt av, og noen andre folk kan være stolte av. Være den beste personen du kan være.
 9. 9
  Vit når du "bare litt mer 'er for mye. Hvis du ikke vanligvis bruker mye sminke, og slå opp på skolen en dag på seg foundation, pudder, blush, mascara, øyenskygge og liner, håret opp, og en sterk parfyme, vil ting være altfor mye. Ta en titt på deg selv i speilet. Hvis en skvett av concealer og en fin kjede gjøre det for deg, gå med det.
 10. 10
  Husk hvordan desensitization fungerer. "Desensitization" er når du ser noe så mye at det ikke påvirker deg lenger. Folk som banne mye er så vant til det at hvis du hører dem si et stygt ord, betyr det ikke noe. Hvis du ser en hengiven kristen bruk slikt språk, men vil rommet stille ned. Hvis du bruker mye sminke hele tiden, vil det være vanskelig for deg å toppe deg selv for spesielle anledninger. Etter trinn over, hvis vanlig dag kaller bare for mascara, bare bære det. På denne måten når noe stort kommer opp, vil din makeup viser at det er en stor anledning.
 11. 11
  Spør vennene dine hvor du ser. Være dem har veldig ærlig. Når vi ser på oss selv i speilet, får vi forvrengte bilder. Hvis du har alltid trodd du hadde en dårlig nese, vil du se det dårlig når du ser på deg selv i speilet. Du kan også gå glipp av noen ting når du tar den en siste titt før du hodet ut døren. Du trenger å få en god venn og spør hver morgen, "Hvordan ser jeg ut?" Hvis de føler at du blir innbilsk, forklare deg. I noen tilfeller kan sannheten være du har aldri følt at du har så bra, og prøver å forbedre utseendet. Hvis dette ikke er sant for deg, bare si at du ønsker å være sikker på hvordan du ser ut.

Sosiale interaksjoner

 1. 1
  Bare forteller deg å være trygg er preket til koret. Du vet at du skal være trygg. Så vi skal fortelle deg hvorfor (langt bedre forklart). Ta en titt på deg selv (mentalt, er det). Sjansene er, er du ikke helt fornøyd med hvordan du er. Enten karakterene dine, sosialt liv, familieliv, eller viktigst, utseende, er ikke bra nok for deg. Hvis bare du hadde mer penger, flere venner, en kjæreste... listen fortsetter og fortsetter. Nå tenker på en jente på skolen - hun er akkurat på samme måte. Alle jenter er usikre til et punkt. Noen kan være helt sikker, men du vil bli hardt presset til å finne en jente som vil ærlig fortelle deg: "Jeg er fornøyd med alt om meg selv. Jeg elsker meg selv, hvordan jeg ser ut, min familie, og alt å gjøre med livet mitt. " Bare husk at alle er usikre, men prøv å fokusere på det positive i deg selv, alle har dem.
 2. 2
  Later til å være trygg. Bare forteller deg hvorfor du bør være trygg sannsynligvis ikke vil fungere. Så later til å være. Tenk på det verste mulige ting som kan skje med deg. Nå tenker på den nest verste som kunne skje. Nå tenker på den tredje verste. Det vil være hva som skjer i 98% av tilfellene.
 3. 3
  Sette ting i perspektiv... problemet er kanskje ikke så stor som du tror. Du og din venn fikk inn en tiff til lunsj... var det så stor av en avtale? Var det din feil? Gå over hva som skjedde. Var du erte henne, og hun tok det for personlig? Din venn ikke si ja når du spurte ham ut. Var det virkelig grunn av deg? Kanskje livet er merkelig akkurat nå, eller kanskje du er en virkelig god venn, og han tror ikke på deg på den måten. Kanskje i stedet for å være slem, vennen din bare sagt noe uten å tenke. At personen som dyttet du sannsynligvis ikke meningen.
 4. 4
  Fikse ting hvis de er din feil. Som tiff fikk deg inn på lunsj - gjorde ting sist forbi slutten av skolen? Hvis det var ditt problem (! Selv om det ikke var), ringe henne rett opp - ringer er en enkel måte å snakke med folk om personlige ting Apologize Du mister ikke poeng for å si sorry, hvis det virkelig var din.! feil. Å si "Sarah, jeg beklager - det var helt min feil i dag" kan være vanskelig. Prøv det ut likevel. Hun kan bare føle seg dårlig fordi hun trodde det var det du egentlig tenkte på henne, eller fordi erting slo for nær hjemmet.
 5. 5
  HUSK! Å si "sorry" er en vanskelig ting. Grunnen til at det er så mye drama i videregående skoler er fordi verken jenta er villig til å si unnskyld, selv om de begge ønsker å være venner igjen. Du vil ha mye flere venner, og de vil like deg mer, hvis du bare komme opp og si beklager. Også holde hemmeligheter. Det er en no-brainer, men det vil hjelpe deg å unngå noen rotete situasjoner.
 6. 6
  Vær hyggelig mot folk. Hater du hvor du er på skolens sosiale stigen? Er du ansett som upopulær og ønsker å endre det, nå? Ja, i motsetning til det mange tror, ​​er å være en idiot ikke kommer til å gjøre deg populær som i filmene. Hjelpe folk, kompliment dem, bare være hyggelig mot alle, spesielt hvis du hater dem! Det er ingen grunn til ikke å låne ungen som sitter bak deg din lærebok, eller svare gutten som spurte hva klokken var. Folk liker hyggelige mennesker. Vær hyggelig, og folk vil like deg. Hvis folk liker deg, du er populær.
 7. 7
  Unngå å bli en "kompliment fanatiker". Akkurat som å kle opp hver dag ruiner specialness av dressing opp på anledninger, vil folk føle seg mindre spesiell å få et kompliment fra deg hvis du kompliment folk hele tiden. Når du ser noe du synes er kult, gå opp og fortelle den personen! Ingen kommer til å hate deg for komplimenter dem.
 8. 8
  Anta folk som deg. Ikke anta at de hater deg, dette vil bare gjøre deg paranoid og folk vil bli irritert på deg hvis du går rundt og sier "oh ingen liker meg, hater alle meg" fordi det blir irriterende, og hvis du sier det nok, folk er kommer til å hate deg til slutt! Folk liker deg, du trenger bare å bryte ned "alle hater meg 'veggen og komme inn i en mer optimistisk tenkemåte.

Trinn for planlegging

Det finnes allerede noen gode artikler der ute om å planlegge dagen, men det er en ting som ikke kan ignoreres. Hvis du alltid glemmer ting, trenger hjelp organisere dagen, eller bare ønsker å føle seg mer trygg, er denne delen for deg.

 1. 1
  Lag en to-do liste. Så enkelt er det! To-do lister sikre at du ikke glemmer noe. De gjør deg mer trygg og avslappet i løpet av formiddagen. Dette er et eksempel på en to-do liste.
  • Ta en dusj
  • Få kledd
   • Body spray
   • Hair / Makeup
   • Deodorant!
  • Spis frokost
  • Børste og floss
  • Sjekk ryggsekk for,
   • Historikk
   • Vitenskap
   • Math
   • Norsk
  • Få lommepenger
  • Ha en joggetur i kveld. (Holde seg i form)

Som du går gjennom morgenen eller dagen eller hva du har gjort din liste etter, vil du aldri glemme hva du trengte å gjøre, fordi det vil være rett der foran deg. Jo mer du bruker lister, jo mer vil du huske å gjøre ting uten å se på dem. Har du noen gang gått ut døra en dag og innså at du ikke sette på deodorant? Noensinne spurtet til bussen stopper akkurat i tide til å innse at du glemte lab rapport på bordet? Få en to-do liste!

Advarsler

 • Hvis du har gjort noe ille at noen vil snart finne ut om, ikke ignorere hva du gjorde, og innrømme det.
 • Unngå å si stygge ting om folk, selv om du er med venner og alle andre snakker dårlig. Personen du snakker om vil høre om det før eller senere.
 • Hvis du gjør noe galt, fortell dine foreldre. Ikke lyve om det, fordi det vil snu problemet til et større problem nedover veien, stole på meg. De er nødt til å finne ut etter hvert.
 • Prøv å ikke overdriv, for å unngå å komme inn i for mye trøbbel.