Wkano

Hvordan unngå å falle i kjærlighet

Dette er for jenter som faller lett, og falle HARD. Dette vil kreve mye disiplin, og noen kjærlighetssorg under beltet, for å ha motivasjon til å stoppe kjærligheten i sitt spor. Men det er gjennomførbart. Kanskje ikke sunt, men da er verken forelskelse med hver fyr som viser deg det minste litt oppmerksomhet.

Trinn

Hvordan unngå å falle i kjærlighet. Husk at fyren du var forelsket i 5 år siden?
Hvordan unngå å falle i kjærlighet. Husk at fyren du var forelsket i 5 år siden?
 1. 1
  Pust. Du føler deg begynner å bli svimmel og nervøs rundt ham / snakker til ham / tenker på ham, roe ned. Det vil passere.
 2. 2
  Gjenkjenne det. Når du innser at du oppdaterer din epost venter på ham til å svare, eller du må bruke sminke når du ser ham, du liker HIM. Det første trinnet er å innrømme at du har et problem.
 3. 3
  Opptar deg. Ikke besatt e-post eller tekst ham. Hvis du ikke har en sjanse, vil dette bare skuffe deg, og du vil få ditt hjerte knust hver gang du ser at han ikke har brydd seg med å sende deg tilbake.
 4. 4
  Selvbedrag. Det er litt messed up, men det kan være nødvendig. Fortell deg selv at du ikke bryr seg, han er bare en venn, prøv å gå en stund uten å sjekke din telefon eller e-post og trening, henge med venner, shoppe, osv. Jo mer du ignorerer ham, jo ​​lettere er det.
 5. 5
  Tips en venn. Snakk med noen om det. Du vil bedre forstå den følelsesmessige tilstand og din motivasjon, og du kan ha en skulder å gråte på når du får full og weepy og innse at han har vakre øyne (vi har alle vært der.)
 6. 6
  Husk at fyren du var forelsket i 5 år siden? Du ikke elsker ham lenger, så bare gi det tid, og det vil sakte forsvinne.

Tips

 • Ikke anta at han føles som du føler.
 • Ikke gjør "å finne en fyr" livet ditt mål. Du kan være komplett uten noen, så ikke gå på jakt etter kjærlighet bare fordi du er ensom. La det skje naturlig, og hvis den ikke gjør det, det er ok også.
 • Ikke basere lykke på ham... se etter andre ting i livet ditt som gjorde deg glad når du aldri kjente ham!
 • Hvis han tilfeldig kommer inn i hodet midt på dagen, bare distrahere deg selv. Prøv å lese, høre på musikk osv.
 • Hvis det føles uunngåelig deretter komme ut. Bare få ut.
 • Prøv å gå en lang tid uten å kontakte ham (noen dager.)
 • Høye standarder tendens til å luke ut mengden av uegnede menn.

Advarsler

 • Vennligst ikke tenke på ham når du går i dvale. Hvis du har sovet alene en stund, er det normalt å slags oppfinne noen å kose.
 • IKKE gå gjennom sine Facebook / Myspace bilder. Når du begynner å få alle giggly og tenke "Han er så rar og søt og AWESOME!" du er bare conditioning deg selv til å elske ham, og du bli vant til den følelsen når du ser ham. Stoppe det. NO.
 • IKKE GJØR IKKE IKKE gi opp, og fortelle ham at du elsker ham om han ikke har vist noen tegn til å like deg!

Ting du trenger

1) Fet holdning

2) Tålmodighet

3) Self Control