Wkano

Hvordan være en morsom person å henge med

Alle ønsker å henge ut med morsomme mennesker. Ingen ønsker å bli klassifisert som "kjedelig". Det er bare det at noen av oss trenger bare litt hjelp i denne avdelingen. Les videre for litt hjelp med å bli den mest morsomme personen du kan være.

Trinn

Hvordan være en morsom person å henge med. Gjør deg selv sårbar.
Hvordan være en morsom person å henge med. Gjør deg selv sårbar.
 1. 1
  Vær trygg. La oss innse det - grunnlaget for stort sett alt i våre liv er tillit. Vi kan unngå det og nekte for alt vi vil, men sannheten er, tro på deg selv, stole på deg selv, er erkjenner egenverd, og fører en pro-aktiv livsstil ting som er nødvendig for nesten alle mål vi ønsker å oppnå, big eller liten. Før du begynner å prøve å bli en morsom person, må du tro at du kan være en morsom person, og tror at du er en fantastisk, vakker person også. Ingenting er galt med å tro på deg selv, og det blir sett opp til, men aldri sett ned på. Mest selvsikre mennesker har usikkerhet.
 2. 2
  Gjør deg selv sårbar. Ikke vær redd for å ta sjanser. Ingen som holder tilbake regnes moro, stole på meg. Tenk om de morsomme folk du kjenner - de tar sjansen på en jevnlig basis, både sosialt og i livet deres. Dette er vanskelig i begynnelsen, og tar praksis. Men jo mer du gjør det jo raskere vil det bare bli en del av deg.
 3. 3
  Være spontan. Ikke tenke for mye, uansett hva noen forteller deg. Bare gjør det! Følg hjertet ditt! Ikke over analysere ting og ikke bruke massevis av tid lurer på hva som kan gå galt, hva noen andre i din posisjon vil si, hvordan du bør reagere på hva de kommer til å si neste, etc. mister deg selv! Glem hvem som kan lytte eller hva folk kanskje tror - bare ha det gøy. Ikke bekymre deg om omgivelsene eller hvordan du ser hva som kommer next.Being spontan er nødvendig, og om det ikke er lett i begynnelsen, det ALLTID lønner seg.
 4. 4
  Være et åpent sinn. Har du ikke en bestemt tankesett eller game plan i hodet at hvis avbrutt eller programlederen på noen måte vil fullstendig ødelegge alt. Innse at alle endrer sin mening ofte. Det er bare en del av livet. Også, selv om en person trenger standarder, hvis standarder er for høyt og latterlig streng, vil ingen noensinne ønsker å tilbringe tid med deg. Det er bedre å helle mot den løse enn uptight.
 5. 5
  Smile og le. Et smil er en kurve som kan sette ting rett. Det er enklere enn surt - det tar omtrent 62 muskler for å rynke mens du bare bruker 17 til å smile. Selv om du ikke føler for å smile, sette på et flir utstråler approachability, positivitet og vennlighet. For jentene der ute: gutta er slått på og løsnet opp av latter og smiler. Selvfølgelig, ikke overdriv det og være irriterende. Men ser den delen av en morsom er halve kampen, og det er ikke engang veldig mye av en kamp fordi når du først får taket på det, smiler bare blir en refleks, og en attraktiv en på det.:)
 6. 6
  Få fysisk. Bruk positive kroppsspråk (holde hendene fra å berøre og sitte med armene og bena ganske åpne, sitte rett opp, etc.) og ikke vær redd for å bevege seg rundt for å vise at du er avslappet og ikke uptight. For eksempel endre posisjon du sitter i eller krysser og uncross bena nå og da. Ikke vær antsy. Bare ikke vær alt stramt og utilnærmelig.

Tips

 • Sørg for at du har det gøy! For hvis du er så menneskene rundt deg vil også!
 • Hvis en venn av deg sprukket en morsom spøk, prøve å holde det i tankene dine, kan du finne en god bruk for det senere.