Wkano

Hvordan være morsom i klassen

Alle ønsker å være morsom i klassen. Det kan MAJORLY opp din popularitet og hjelpe ditt sosiale liv. Men hvordan skal vi gjøre det uten å se ut som en tosk?

Trinn

Hvordan være morsom i klassen. Å være en virkelig god morsom gutt eller jente, er noen naturlig funniness nødvendig.
Hvordan være morsom i klassen. Å være en virkelig god morsom gutt eller jente, er noen naturlig funniness nødvendig.
 1. 1
  Å være en virkelig god morsom gutt eller jente, er noen naturlig funniness nødvendig. Du kan fortsatt lære å være morsom, men det hjelper mye å ha naturlig funniness. Likevel prøve.
 2. 2
  Hvis læreren eller en annen klassekamerat sier noe som kan tolkes feil, si feil tolking høyt. Pass på at det ikke er pervertert eller bare rart. Sørg også for å understreke ordet (e) som er tolket feil i kommentaren din.
 3. 3
  Finne ut hva slags vitser klassen din liker. Øv gjør dem opp på stedet.
 4. 4
  For vitser du har gjort opp på stedet, må du ikke le med mindre minst tre andre mennesker gjør.
 5. 5
  Hvis du planlegger en spøk, spille det om og om igjen i hodet ditt. Dette er slik at du ikke le mens du forteller det. Dette kan gjøre vitser dobbelt så morsomt fordi det høres ut som du er seriøs.
 6. 6
  Rotet opp hva andre folk sier. For eksempel, noen sier Hiller er en veldig god fotballspiller. Sier ganske høyt "'Hitler' ikke engang spille fotball!". Men vær forsiktig noen ord kan være svært støtende.
 7. 7
  Hvis du bruker tilfeldige ting bare ca 3-4 ganger per måned, kan de være morsom. Eksempel: Din klassen er stille, bare "moooo 'tilfeldig. Sørg for at du er rolig når du sier det.
 8. 8
  Når du navngir ting, navngi dem morsomt.
 9. 9
  Sarkastiske kommentarer er ikke dårlig!
 10. 10
  Når læreren spør deg en rekke spørsmål, svarer som du betaler absolutt ingen oppmerksomhet. Eksempel: Lærer: Hvordan sier du "eple" på spansk? du: All the way! Hele veien! AH YEAH! Lærer: Hva med "blå"? Du: I yo FACE, tapere! Lærer: Du er ikke å ta dette på alvor! Du: Var ikke fjorårets Super Bowl fantastisk? (! Flere gode svar på dette) Alternativ # 1: Ja, det var det. Alternativ # 2: Vent. Hva? Du snakket til meg hele denne tiden? Alternativ 3: Jeg har ikke peiling. Gå spørre ham.
 11. 11
  Gjør narr av læreren din litt. Eksempel: Lærer: da jeg var barn.... Du: (kutte i) Hang on. Var dette før eller etter uavhengighetskrigen?
 12. 12
  Å ha en morsom latter hjelper sikkert. (Bare ikke gjør det høres dumt utover dum, for din skyld.) Så når du begynner å le, selv om spøken var ikke morsomt, alle vil le.

Tips

 • Viktig: Du vil aldri være morsom nok til å være en klasse klovn eller for folk å gjenkjenne deg som morsomt hvis alle dine vitser er planlagt. Du må gjøre ting opp på stedet, tror ikke på det, bare si det. Hvis disse er stadig backfiring, kanskje være morsom er ikke for deg. Men det betyr ikke at du ikke kan fremdeles lage vitser med vennene dine.
 • Hvis det er midt i året, begynne å være klassens klovn sakte, slik at folk ikke tror du er rar.
 • Hvis du er den Grade Dork, eller bare lav i popularitet, ikke prøv å være en klassens klovn. Ingen vil le av vitsene dine, uansett hva. Du vil bare gjøre ting vanskeligere for deg selv (spesielt i videregående).

Advarsler

 • Hvis vennen din er allerede klassens klovn, og du vet at han er egoistisk og / eller beskyttende overfor sin tittel, kan du miste ham som en venn.
 • IKKE skryte av alt du morsomme kommentarer. Dette gjør at du tror folk din en showoff og bare ute etter kreditt.
 • For all del, ikke gjør utbrudd mens læreren eller en likemann er å lage en kommentar. Det kan føre til at du lander på rektors kontor.
 • Hvis du gjør for mange vitser + kommentarer, kan det faktisk ende opp med ikke morsomt. Folk vil tenke på deg som irriterende og du holder avbryte.
 • Konsekvenser som en lærer å hate deg, arrestasjoner, manglende fordypninger, blir flau av læreren, og hvis du presse det for langt selv en suspensjon kan gjelde.
 • Å være en klasse klovn legger mye press på deg, og folk vil forvente deg å være morsom, men hvis du er en "Minor Class Clown" og stoppe deg å være morsom, vil folk ikke legger merke til, og du kan gå av enklere.
 • Hvis du mister klassens klovn Competition, være en "mindre klassens klovn", bare å kaste i morsomme kommentarer nå og da.
 • Hvis konkurrerer med en annen person for klassens klovn, være morsom, men husk å ikke over-gjøre det, og hvis du taper konkurransen, ikke hold kommer ellers vil folk tro du er "desperat".