Wkano

Hvordan være ridderlig

Ridderlighet er om å respektere kvinner. Det skiller menn fra gutter. Ridderlighet viser at du besitter kvaliteter som mot, ære og lojalitet. De fleste tror ridderlighet er død, men hvis du bruker disse tipsene, vil du være et hakk over resten.

Trinn

Hvordan være ridderlig. Hvis det blir en lang tur i fra parkeringsplassen, tilbud om å slippe henne av på fortauskanten, parkere bilen, og vende tilbake til henne.
Hvordan være ridderlig. Hvis det blir en lang tur i fra parkeringsplassen, tilbud om å slippe henne av på fortauskanten, parkere bilen, og vende tilbake til henne.
 1. 1
  Åpne bildøra. Når en kvinne går inn og ut av bilen, åpner døren for henne. Det viser at du har folkeskikk og vet hvordan de skal behandle en dame.
 2. 2
  Hvis det blir en lang tur i fra parkeringsplassen, tilbud om å slippe henne av på fortauskanten, parkere bilen, og vende tilbake til henne. Det er også hensiktsmessig, på et trygt sted, for å la henne vente inne mens du drar bilen opp for henne.
 3. 3
  Når du skriver inn og ut en bygning, åpne døren for en kvinne og la henne inn først. Dette er respektfull og omsorgsfull og viser at du er fornøyd med å bli sett sammen med henne. Det betyr ikke at hun ikke kan åpne døren for seg selv. Det viser stolthet og respekt.
 4. 4
  Trekk ut stolen ved bordet. Sørg for at hun er komfortabel før du tar ditt eget sete. Hun vil føle seg ivaretatt av noen som er interessert i og villig til å gi etter og beskytte henne.
 5. 5
  Ta henne ut på en date. En kvinne elsker en fin middag samt en dag tilbrakt sammen, catering til henne. Med mindre hun sier noe annet, kan det være hva hun ønsker å gjøre. Det handler ikke om deg.
 6. 6
  Tillate henne å bestille først, men aldri å betale først. Alltid tenkt å betale, med mindre hun sa på forhånd at hun ønsker å behandle deg til en spesiell anledning.
 7. 7
  Når du skal løfte henne opp for en dato, komme seg ut av bilen og banke på døren. Ikke blåse i hornet. Det er bare irriterende og respektløst. Hvilken kvinne ønsker å komme ut døren, kjører til deg, på forespørsel?
 8. 8
  Hvis du sitter ved hennes hjem, venter på at hun skal være klar til å forlate for en dato, stige til føttene når hun kommer inn i rommet.
 9. 9
  Når du går på et fortau, plasser deg selv på utsiden, nærmest trafikk eller pytter. Dette er et tegn på beskyttelse.
 10. 10
  Hvis hun er kald, tilby din frakk eller jakke.
 11. 11
  Når slippe henne av, gå henne til døren. Det gjør henne føle seg trygge. En gentleman klem og "Thank you.", For den hyggelige dagen eller kvelden er en god avskjed gest. Ikke anta det er greit å plante et kyss. Spør: "Er det greit om jeg kysse deg?"
 12. 12
  Send henne blomster, skrive dyptfølt notater, send "tenker på deg" tekstmeldinger, e-post, eller telefonsamtaler. Kvinner elsker å vite at de er på hjertet. Enten du sier det, skrive det, eller tekst det, ta 3 minutter å la henne vite at du tenker om henne. Den vil lyse henne dag og gjøre henne føle seg spesiell.
 13. 13
  Når du shopper, holde og bære poser. Kvinner er forskjellige, men hvis du spør kvinner hva de liker å gjøre, for de fleste shopping er et sted på listen. Hvis du er på kjøpesenteret med kvinnen din, bør du bære poser. Hun bør ikke være sliter mens du går rundt, hands free.
 14. 14
  Hvis hun bærer noe tungt, tilby å hjelpe eller si, "la meg få det for deg."
 15. 15
  Vær lojal. Ikke jukse eller gi noen inntrykk av atferd som kan oppfattes som illojalitet til en dame-venn, din date eller partner.
 16. 16
  Ring når du sier du vil. Det viser at du er virkelig interessert og pålitelig, og respekterer hennes tid.
 17. 17
  Ikke gi løfter du ikke kan holde. Bare gjøre datoer når du vet sikkert at du er fri til å gå ut. Hvis en ekte nødsituasjon oppstår som vil hindre deg fra å holde datoen, ring så snart som mulig. Hvis du ikke får tak i henne på telefon, tekst, e-post, Facebook e-post - gjøre noe for å la henne vite at du ikke kan gjøre det. Prøv å sette opp en oppfølging dato. Dette viser karakter.
 18. 18
  Hvis du ikke tror dere to slo den av, la henne vite med vennlighet, pent. Kvinner takler det. Gi dem noe av æren. Ikke lek med henne og ha henne tenker forholdet er noe det ikke er.
 19. 19
  Kompliment kvinnen. La henne vite at hun ser fint. De fleste kvinner er kablet til å ønske å føle deg vakker, men ikke blir fortalt på en urealistisk måte. Fortell henne på en høflig og oppriktig måte.
 20. 20
  Ikke mangel på respekt for kvinnen. Det er aldri greit å disrespect noen, men menn er spesielt å opprettholde kvinner. Aldri dårlig munn eller forbannelse, ringe henne navn, håner henne eller grovt "legger hendene på" henne i privat eller offentlig. Disse atferd viser at du er svak og umoden.
 21. 21
  Beskytte kvinnen på alle kostnader. Forvente seg å få fine komplimenter. Og hvis noen prøver å skade henne, stå opp for henne og beskytte henne. Ikke la noen, spesielt en annen mann å disrespect henne, ringe henne navn, røre henne feilaktig, eller slikt. Ikke la dine barn til å snakke respektløst om eller til en dame eller deres mor (støtte din kone i å disiplinere barna og argumenter med familien din).
 22. 22
  Eskorterer en kvinne er litt av en tapt kunst. Når du går til en formell anledning, kan du prøve å holde ut armen for å gi henne noe å holde på. Historisk diktert ridderlighet at dette var den ikke-dominante armen, så den andre armen ble brukt til å bekjempe andre hanner. Imidlertid bruke hvilken arm er mer naturlig i situasjonen.

Tips

 • Ridderlighet er en holdning, og hvis det gjøres riktig vil du ha en bedre sjanse i søket etter en ekte kjærlighet. En kvinne kan være selvstendig og liker å gjøre ting for seg selv, men det viser mye i et menneske er godt sagt, har manerer, og vet hvordan de skal behandle en dame. Hvis du er tilknyttet, ville det sikkert bringe henne tilbake gnisten, og hvis du er singel og ønsker du ikke vil være for lang.

Advarsler

 • Ridderlighet kalles et lost art, og det er i gjennomsnitt. Mange kvinner vil ikke merke eller bryr seg at du blir ridderlig. Hvis de ikke gjør det, så gjør det. Ridderlighet er ikke en av de bedre måter å plukke opp kvinner. Det er imidlertid en av de få måtene å møte kvinner som virkelig betyr noe. En dame med vennlighet, godhet, en indre skjønnhet i henne, de er de som ridderlighet vanligvis appellerer til.